IPhone 3Gs 16gb JB sonrası GPS, YOUTUBE VE WİFİ PROBLEMİ!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rockboycyprus

Üye
    Konu Sahibi
IPhone 3Gs 16gb JB sonrası GPS, YOUTUBE VE WİFİ PROBLEMİ!!!
Iphoneyı 3.0.1 den 3.1.2 ye blackra1n uygulaması ıle jb yaptım sonrasında unlock ıslemınını gerceklestırdım Iphone uzerınden...Cydia uzerınden eklentıyıde kurdum...

Hersey ok applications ve oyunlar canavar yukluyorum sorun yok...

1) Kesınlıkle GPS calısmadı onca yapbancı ve turk sıtelerde de arama yaptım bazı yontemler ızledım acık ter temız havada konum servıslerı acıkken harıtada yerımı belırleyemedım ve bunu bır cok kez farklı yerlerde acık kapalı alanda tekrarladım ama sorun cozulmedı... Ag ayarlarını sıfırladım yıne sorun cozulmedı... her ne yaptıysam harıtada yerım belırlenemıyor... pusulada zaten cografı kuzey etkın bıle degıl soluk gps yı tel gormedıgınden... sadece manyetık kuzey acık...

2) Wifi 3.0.1 de hıc sorun yaratmadan canavardı 3.1.2 ye yukseltınce cogu zaman hıc bır ağı görmez oldu telı bır kac kez acıp kaparsam duzelıyor olmadı ag ayarlarını sıfırlarsam belkı duzelıyor kafasına gore takılıyor ve wifiyı kullanmak bır ızdıraba donustu... (wifi rooter dibimde 1 metre yok ramızda sınyalden kaynaklanan bır sorun degıl!!!)

3)youtube wifi acık aktıf kullanıbılır durumda iken acılmıyor "youtubeye baglanılamıyor" dıyor...

ŞİMDİ!!! bu hatalar uzerıne ben 3 kez restore ettım Iphonu ve tekrardan jbledım vsvs hallettım hatta unlock ıslemını bır kere de blacksnow programını bır arkadasın tavsıyesıne ındırdım o sekılde yaptım...

her sey duzgun tel calsıyor karttı goruyor oyunlar apps ok AMA YOUTUBE YOK!!!! GPS YOK!!!! WİFİ ŞANSA KALMIS!!!

NE YAPMALIYIM?????

Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların ılgılenmesını dılıyorum bu arada bu sorunlar ıcın bır cok yabancı sıtede de arastırma yaptım ve uygulanması gerekenlerı uygulamama ragmen sorunlar cozulmedı :(

YARDIM YARDIM YARDIM YARDIM :(

mazot31

Üye
Arkadaş bende aynı problemi yasadım herseyi silip yeniden kurunca düzeldi
bana kalırsa sorun seri numarası ile ilgili dördüncü hanesi 42 ile başlıyorsa problemin kaynağı bu olabilir
ben usa den aldım kapatıp açınca sifirliyor birde kendini. Ama bir çözüm bulamadım ben.

rockboycyprus

Üye
    Konu Sahibi
Silmekten kastın restore sanıerım arkadasım, ben 4 tür yapıyorum aynı hatalar hala var... itunes uzerınden de yaptım restoreyı tel uzerınden de denedım bır cok yontem ama sorun devam edıyor... hasasıyet beklıyorum bu konuda cunku gercekten elımden gelenı yaptım ama sorunu halledemedım...

Not: Seri numarasında bırak 42 ıle baslamasını 4 ve 2 rakamı bıle yok :)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
hakan senin sorunun 3gs de var 3,1,2 de wifi maps youtube sorunu aslında bunun cevabı şu appleın 3gs de kulandıgı güvenik önelemi yeni cihazların hepsi böyle sana bir yöntem suncam ne kadar başarılı olursun bilinmez telefonunun
blackra1n ile jailbreak yap açılacaktır telefonunu kapatma kapatırsan aynı sorun olur ve yeniden blackra1n ile açman gerekir hadi kolayı gelsin

rockboycyprus

Üye
    Konu Sahibi
Yani ben eğer teli kapatırsam ki kapanır illaki bu sorunu yeniden yaşıcam...
geri alma imkanım yok mu sürümü? geri alsam bile yine program kullancagız sanırım blacra1n yada tarzı, yine problem devam edicek yükseltilmiş 3gs güvenliğinden ötürü yanlış mıyım? Patladım yani kısacası ?

--------------- Ekleme ---------------

Bir bir gelişme olursa lütfen acilen bilgilendirin beni bende takipte olacağım... Teşekkür ler ilgilendiğin ve ilgilenecek arkadaşlar için hayırlı günler...

Engin dediğini uygaladım ama değişen bir şey olmadı aynı sorunlar devam edıyor gps algılanmıyor, youtube baglanamıyor ve wifi şansa gorurse goruyor ağları gormuyorsasa araıyor ıbı yapıp kapanıyor agları sıfırlamam yada telı bır kac kez acıp kapatmam gerekıyor ancak ole acılırsa acılıyor... Başka sorun yok ama bu sorunlar Iphone mahfedıyor telden sogumaya basladım!!! Umarım en kısa surede cozum bulurum yada bulan bırının yardımını gorurum herkeze iyi günler........

erengelebek

Üye
hocam senin sorunun gerçekten büyük, zaten bu tip telefonları almamızın ana nedeni, internet, oda wi-fi siz olmaz, hadi gps çok lazımsa bilmiyorum ama hani bi yerde youtube da tolere edilebilir ammaaa şu wi-fi olayı kötü olmuş, peki telefonu yurt dışından aldığın içinmi bu sorunu yaşadın acaba? bende almayı düşünüyorumda yurt dışında unlocked ları var direk, onlardan almayı düşünüyorum, tak simini kullan hesabı, acaba onlarda da böyle bir sorun olurmu? allah sana kolaylık versin valla işin zor ve üzücü kolay gelsin...

rockboycyprus

Üye
    Konu Sahibi
Saol... Ana sorun Gps ve Youtubede. dediğin gibi çok kullanmıyorum youtube ve gps i şuan ama trye geldııgmde elim ayağım gps çok lazım oluyor n95 kullanırken navigasyonla ısımı hgoruyordum hep kımseye muhtac kalmadan. Wifi yi kullanıyorum ama dedıgım gıbı kafasına gore takılıyor yanı agları gormeye bılıyor ıste o gormedıgı zamanlar ya ag ayarların ısıfırlıyorum yada bır kac kez yenıden baslatıyorum gelıyo sonra cok ama cok kotu bır durum yok wifi ıcın.

Ama sorun ufakta olsa buyukte olsa can sıkıcı... araba dünyasından örnek verelım şUan elimde 3gs 16 gb var dusun kı porche 911 carrera var ama 200 basabılıyon en fazla oysakı kadran 300 lerde... ornek yanı anlayın hıslerımı dıye :)

Ben sorunu nıye yasadım 3.0.1 surumunden 3.1.2 ye gectıgım ıcın yasadım normalde hoc sorun yoktu hersey tıkıt tıkıtdı kafama s.... bu dur yanı...

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/iphone-3g-de...rasi-gps-youtube-ve-wifi-problemi-287263.html

Sorunu çözmüş bulunuyorum arkadaşlar merak eden ve yararlanmak isteyen varsa burdan devam etsinler...

erengelebek

Üye
hocam aklıma geldi sürüm geri döndürelmiyor dendi ama , ben bi ara N73 almıştım M.E değildi ama ME sürümüne yükselttim, ve garanti dışı olduğu söylendi, geri eski haline de getiremiyordum çünkü normal sürüm daha önceki bir sürümdü, birisi en son versiyonun dilinin haricinde başka bir dilde eskiyi yüklediğinde kabul ediyor dendi, yani türkçe 3.2 yüklediysen ingilizce 3.1 yapabilirsin, zaten sim kartı takında dili otomatik oluyor. bunuda denersen valla çok canım sıkıldı durumuna hani aklıma bu geldi bide bunu deneyebilirsin.olmadı en hard reset yolu araştır bende bakıyorum arada gelişme olursa haber vericem sende olursa verirsende sevinirim. kolay gelsin, ayrıca sürüm yükseltmek hepimizin yaptığı bişey hayıflanma bence senle alakasız bir olay.

rockboycyprus

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım oncekı mesaja bak yazıdıgından bır oncekı mesaj halletım ben sorunu arastımalar yaparak canaar gıbı kullanıyorum... Teşekkür ederim ilgilendiğin için soal...

enigma777

Üye
hakan slm
bende kıbrıstayımbende jailbrak yaptım ama kalanını bilimiyorum uyarsa bir telde konus

rockboycyprus

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt