[ÇÖZÜLDÜ!] N8 Kulaklık Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
sorun olmaz hepsi çalışıyor tabii 3.5 mm jak genişliği olanlar eski telefonlara özel geniş uçlu olanlar çalışmaz

Eyvallah kardeş saolasın deneyeceğim kısa zamanda.. N 8 orjinal kulaklığı sürekli çıkıyor kulağımdan gıcık oldum yav hemde orta kulağıma kadar ittirmeme rağmen :d::d::d::d:

muratcan1905

Üye
Eyvallah kardeş saolasın deneyeceğim kısa zamanda.. N 8 orjinal kulaklığı sürekli çıkıyor kulağımdan gıcık oldum yav hemde orta kulağıma kadar ittirmeme rağmen :d::d::d::d:

rica ederim...
evet bende o yüzden o tip kulakları sevmiyorum düşüp düşüp duruyor rahat değil en iyisi büyük kulaklıklar :)

• Beğen
Tepkiler: serrrkan5561
akinkptn

akinkptn

Üye
alla alla :allalla: ben telimi hep cebime koyarm ve slikon kilif var hicte cikarmam? catlamadi ama gerci cok fazla takmadim sayilidir kulakligi taktigim, 1o-15 kere takmisimdir..peki catladiktan sonra seste bi degisiklik oluor mu ses kalitesini bozma flan ve slikon kilif mi catlatiormus genelde:allalla:

Hayır sesle ilgili bir sıkıntı yok olmuyacakta gibi gözüküyor ama rahatsız oluyorum foruma bakarsanız aynı sorunla karşılaşan başka arkadaşlarda var bunu görüceksiniz..

BURAYA TIKLAYIN ===>>>> http://www.maxicep.com/symbian-3-de...tliyorsa-ters-giden-birseyler-var-481075.html
ilk sayfada ki n8 kullanıcılarının karşılaştığı kulaklık soketinin üstündeki kaplamanın çatladığı belirtiliyor..

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
evet herhngi bir kulaklk taksaniz bisey olmaz mrk etmeyn

o konuyu onceden gormustum bnde valla skinti yok :)

badana35

Üye
yılan 53 teşekkürler :)

jeki01

jeki01

Üye
kulaklık da ses güzel çıkıyor ama üstündeki tuşlar çalışmıyor arkadaşlar.
İleri geri ses tuşu falan.
sorun nedir acaba?
(kulaklığı telefona takarken çıt diye ses çıktı bu arada :d::ehe)

Utku

Utku

Üye
kulaklık da ses güzel çıkıyor ama üstündeki tuşlar çalışmıyor arkadaşlar.
İleri geri ses tuşu falan.
sorun nedir acaba?
(kulaklığı telefona takarken çıt diye ses çıktı bu arada :d::ehe)
Telefonun şarjı bitti bakamıyorum hatırladığım kadarıyla kulaklık bağlanırken veya bağlıyken ayarlardan varsayılan aygıt müzik kulaklığı diye seçmen gerekiyor

FastBreaker

FastBreaker

Üye
o kendi kafasına göre çalışıyor arkadaşım bana da oluyor bazen o tuşlar çalışıyor bazen çalışmıyor :d: eğer farklı bi kulaklık takarsan öyle oluyor sanırım,arkadaşın dediği ayarı yap olmadı çıkar bi daha tak olmadı telefona res at kesin çalışır :)

jeki01

jeki01

Üye
tamam arkadaşlar kulaklık yanımda değil, deniyince yorumu yazarım.
sağolun.

Utku

Utku

Üye
Önemli değil:oke:

FastBreaker

FastBreaker

Üye
her zaman

uribaju

uribaju

Üye
philips kulaklik aldim gercekten super ses geliyo bass harika..

halidgiray

halidgiray

Üye
:DDDDDDDeve yaa

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
bulabilirseniz samsung galaxy s'in orjinal kulaklıklarını da kullanabilirsiniz. ses n8 ile verilen kulaklığa göre hem daha net hem de daha yüksek.

Üst Alt