Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[ÇÖZÜLDÜ!] N8 Kulaklık Sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
burcu_07
Üye
harikasınız ya.bende bugün tak dedi servise yollucaktım şimdi sorun kalmadı.ama ses gene gümbür gümbür değil yazılan kadar.bi de şu ekran parlaklığını en yüksek yapmama rahmen canlı bir renkte göstermiyor.sebebini öğrenebilirmiyim?
sarjinin cok bitmesinin nedenlerinden biri widgetlerdir 3 ana ekrandaki kullanmadigin widgetleri sil
burcu_07
Üye
biliyorum çok oldum ama olmuyor işte.)ışık sensörü sonuna kadar açık ve bir tane ana ekranı kullanıyorum.
Soc-DooM33
Üye
Konu Sahibi
ilgncms ozman :d
SilentOne
Üye
öle arada oluyor yha
Soc-DooM33
Üye
Konu Sahibi
dogrudur walla
emre_67_
Üye
Benim kulaklıkta son 1 haftadır sorun var.Sol kulaklıktan çok az ses geliyor.Kulaklığa herhangi bir darbe falanda gelmedi.Durup dururken oldu.Nedendir sizce? :S
dediğin doğru tık sesi gelecek ..Tık sesi geldikten sonra birde kulaklık girişinin ordaki siyah yere bak bakayım kılcal çatlama olmuşmu.telefon sorunlutek kelimeyle
Soc-DooM33
Üye
Konu Sahibi
walla bnde sukur catlama flan yok
akinkptn
Üye
inşllh olmaz krdş.ben telefonu pantolon cebime ve sırt çantasına koymamama ve orjinal sikikon kılıf kullanmama rağmen çatladı..
Soc-DooM33
Üye
Konu Sahibi
alla alla ben telimi hep cebime koyarm ve slikon kilif var hicte cikarmam? catlamadi ama gerci cok fazla takmadim sayilidir kulakligi taktigim, 1o-15 kere takmisimdir..peki catladiktan sonra seste bi degisiklik oluor mu ses kalitesini bozma flan ve slikon kilif mi catlatiormus genelde
serrrkan5561
Üye
Arkadaşlar n 8 imizde herhangi bi pc kulaklığıyla müzik dinlesek bi sıkıntı olurmu acaba ?