[ÇÖZÜLDÜ!] N8 Kulaklık Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

burcu_07

Üye
harikasınız ya.bende bugün tak dedi servise yollucaktım :) şimdi sorun kalmadı.ama ses gene gümbür gümbür değil yazılan kadar.bi de şu ekran parlaklığını en yüksek yapmama rahmen canlı bir renkte göstermiyor.sebebini öğrenebilirmiyim?

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
burcu kulaklik grisni sert bastrmalisn servalik bse yol :) ekran parlkligi karanlk ortamda dhda artar isikli ortama gore..iskli ortamda ekranin canli gostermesinon ndeni sarjdan tasrruftur ;)

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
silikonu mu sert bastıracağız? bende de iğrenç bir ses gelmişti başta. sonra bir daha hiç denemedim :S

WebStyle

WebStyle

Üye
Süpersiniz arkadaşlar :) aynı sorun bende de vardı. İyice bastırmak hiç aklıma gelmemişti :D Sonunda düzeldi.. Tşkler..

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
N8 hardcore beyler :D

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
hehe aynen dostm hardcore:D

burcu_07

Üye
ya güç tasarrufu felan açık değil ama genede ekran parlaklığı çok düşük.şarjıda hemen bitiyor hatta.

Starsley

Ekran ortama göre ışık ayarlar. Güneşe tut artar. Elinle kapa azalır. Bu tasarruf içindir. Çok istiyorsan ayarlar, ekran ışık sensörünü en sona çıkar.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
ya güç tasarrufu felan açık değil ama genede ekran parlaklığı çok düşük.şarjıda hemen bitiyor hatta.

sarjinin cok bitmesinin nedenlerinden biri widgetlerdir 3 ana ekrandaki kullanmadigin widgetleri sil :oke:

burcu_07

Üye
biliyorum çok oldum ama olmuyor işte.:))ışık sensörü sonuna kadar açık ve bir tane ana ekranı kullanıyorum.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
ilgncms ozman :d

SilentOne

SilentOne

Üye
öle arada oluyor yha :D

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
dogrudur walla :D

emre_67_

Üye
Benim kulaklıkta son 1 haftadır sorun var.Sol kulaklıktan çok az ses geliyor.Kulaklığa herhangi bir darbe falanda gelmedi.Durup dururken oldu.Nedendir sizce? :S

akinkptn

akinkptn

Üye
Kulaklık girişini sonuna kadar bastık tık sesini duy ..

dediğin doğru tık sesi gelecek ..Tık sesi geldikten sonra birde kulaklık girişinin ordaki siyah yere bak bakayım kılcal çatlama olmuşmu.telefon sorunlutek kelimeyle:bann:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
walla bnde sukur catlama flan yok

akinkptn

akinkptn

Üye
inşllh olmaz krdş.ben telefonu pantolon cebime ve sırt çantasına koymamama ve orjinal sikikon kılıf kullanmama rağmen çatladı..

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
    Konu Sahibi
alla alla :allalla: ben telimi hep cebime koyarm ve slikon kilif var hicte cikarmam? catlamadi ama gerci cok fazla takmadim sayilidir kulakligi taktigim, 1o-15 kere takmisimdir..peki catladiktan sonra seste bi degisiklik oluor mu ses kalitesini bozma flan ve slikon kilif mi catlatiormus genelde:allalla:

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
Arkadaşlar n 8 imizde herhangi bi pc kulaklığıyla müzik dinlesek bi sıkıntı olurmu acaba ?

muratcan1905

Üye
Arkadaşlar n 8 imizde herhangi bi pc kulaklığıyla müzik dinlesek bi sıkıntı olurmu acaba ?

sorun olmaz hepsi çalışıyor tabii 3.5 mm jak genişliği olanlar eski telefonlara özel geniş uçlu olanlar çalışmaz

Üst Alt