kulaklık tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

furyzer0

furyzer0

Üye
    Konu Sahibi
kulaklık tavsiyesi
beyler kulaklıktan çok anlamam o yüzden sizden tavsiye istiyorum fiyat aralığı 40-60 tl [ wh-701[/URL] en az bunun kadar kaliteli olsun sesi falan kullanan olduysa n8 im den çıkmıştı bozulana kadar kullandım benim aradığım özellikler özellikle sesi net olsun bası da az olmasın ancak çok fazla olmasına da gerek yok bir de sesi dışarı az vermesi de tercihlerimden olabilir ancak öncelik değil

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Tavsiyem Samsungun akıllı telefon kutusundan çıkan kulaklığı kullanmandır.Piyasada bahsettiğin fiyat aralığında bulabilirsin.Çünkü bu fiyat aralığında daha iyi ses veren kulaklık bulma olasılığı zayıftır,ayrıca bu mikrofonludur bildiğin gibi.
Onun haricinde Xiaomi Piston 2 de fana değildir.Philips veya Sony gibi marka kulaklıkları bu fiyata alma derim,ses çok kötü oluyor zira.Bu markaların iyi ses veren kulaklıkları cebindeki tüm parayı yutar.
Bir de Sennheiser vardır;ben şu an CX 200 Street 2 modelini kullanıyorum.90 Tl'ye almıştım.Samsung'un kulaklığına 10 üzerinden 5 verirsem, buna da 6 vermem lazım.Fark yok pek.Tizleri yüksek seste patlar gider vasattır,bassları fena değildir.
Gir bir teknoloji markete hoşuna gideni al:)

furyzer0

furyzer0

Üye
    Konu Sahibi
Şu an amerika'dayım xiaomi piston 2 bulursam direk alırım senheiser de olabilir

Sent from mTalk using lumia950

Takipçi Satın Al

Üst Alt