mancukya
Üye
bence sony 4.04 çıkaracağına o zaman 2.3.6 gibi sürüm çıkarsaydı çok az daha fazla görsellikli katsaydı yüz tanıma koysaydı yeterdi
Android 4 en önemli özelligi GPU grafik hizlandirma yani sadece Ram ve islemci yerine ram, islemci ve grafik hizlandirma tel performansinda batarya yansimadan hiz kazaniyorsun. Sanirim bilmedigin icin böyle yazdin.
titanium bedava program yedek alipta sistemde wipe cache vs vs yapmak cokmu zor ?
Telde oyun vsvs varsa 10 dakika pcnize atin sonra gene ayni bölüme atarsiniz
Zaten diyen herkes bunları diyor ardını getirmiyor.
Bana şimdi yeni ICS'yi düzgün kullanabilmek için yapacaklarımı söyleyebilir misin? Ben şöyle tahmin ediyorum:
- Titanium Backup programını indirip kuracağım ve içerisinden wipe cache, file vs. tüm silme işlemlerini yapacağım.
- Telefona Sony Companion aracılığıyla yeni yazılımı yeniden flaşlayacağım.
Bu kadar mı?
Zaten diyen herkes bunları diyor ardını getirmiyor.
Flashtool programı çalıştı, şimdi eski sürüme dönüyorum.
Flashtool programını kullanabilmek için Denetim masasından Bölge ve dil seçeneklerinden dili İngilizce (Amerikan) yapmalıymışız. Bu kadar basit yani
Ben topla m20 saat uğraştım bunun için
recovery mod dan wipe cache faln yapman lazımdı rom kurduktan sonra onu yapmadın sanırım ?
Flashtool programı çalıştı, şimdi eski sürüme dönüyorum.
Flashtool programını kullanabilmek için Denetim masasından Bölge ve dil seçeneklerinden dili İngilizce (Amerikan) yapmalıymışız. Bu kadar basit yani
Ben topla m20 saat uğraştım bunun için
Üzme tatlı canını Elma'm.
Üzme tatlı canını Elma'm.
Sürüm bozuk, wipe mipe ile ilgisi yok
Üzülmüyorum CnmAksine Seviniyorum İleride ''Rambo''Ya Şu Nasıldı Dediğimizde Şak Diye Cevabını Verecek
İleride ''Rambo''Ya Şu Nasıldı Dediğimizde Şak Diye Cevabını Verecek
Estağfirullar, kendimi geliştiriyorum sadeceAcı tecrübeler yaşıyorum
Allah kimseyi androidle sınamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?