Counter Strike Hakkındaki Sorularınız ( Destek Hattı )

Sponsorlu Bağlantılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
0 olunca aktif olmuyor muydu kodlar yahu :hmmm

Muhtemelen attığın cfg veya yaptığın bir ayar buna sebebiyet vermiştir Alim ...

Bu tip durumlarda en sağlıklısı silip baştan yüklemek, kodları karıştırınca illa ki bir yerde prüz çıkıyor ...

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
ya ben sXe kuramıyorum.. indiriyorum kuruyorum. Talimatlara göre sağ alt köşeye sXe ikonu gelecek diyor ama bende gelmiyor.. sonra server numarasını (123.456.789 gibisinden) konsola yazıyorum oyuna giriyor fakat 1-2 saniye sonra ben atıyor.. taraf bile seçemiyorum..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
windows 7 mi

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
yok vista

EroL

EroL

Emekli Yönetici
sxe 11.6 fix3 yayınladım bu bölümde onu indir. Setup simgesini yönetici olarak çalıştır. Kuruldüktan sonra masa üstüne simgesi gelir o simgeyide yönetici olarak çalıştırı tıkla. Simge durumunda küçült tuşuna basınca saatin oraya kayar o. Sxe paylaşımi yaptığım konuda nvidia ekran kartları için bir çözüm koydum nvidia kullanıyorsan o talimatlarıda yap. Son olarak counter sürümü v21 mi onu kontrol et v23 bulup onu yükle. Bunlari yaparsan sorun çıkmaması lazım. Hala sorun varsa detaya iner çözeriz

Revengeful

Emekli Yönetici
:sukur:

foreverthe

foreverthe

Üye
Beyler ben crosshairin hiç büyümemesini ve sabit kalmasını istiyorum nasıl yapabilirim ? Online serverlarda.

AHMED...

AHMED...

Üye
benim bi sorum var ama sxe serverler le ilgili değil cs 1.5 hakkında cevaplayacak var mi :D

Symbianize

Symbianize

Üye
hsynkckygc bu imkansız kardesim :D

Symbianize

Symbianize

Üye
Ahmed anlat derdini

nesto3

nesto3

Üye
gfx.wad hatası alıyorum. Düzeltmek için ne yapmalıyım.

Heroata

Heroata

Üye
Çoğu servere girerken ya hata alıyorum ya da girdiğim anda atılıyorum niye olabilir ?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
atıldığında aldığın hatada ne yazıyor ?

İspirdewil

İspirdewil

Üye
Beyler cs 1.6 oynuyorum adamların canlarını azaltıyorum ama kac hp gıttıgını gostermıyo bu konuda ne yapmayalım.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Onu sen ayarlayamazsın. Server sahibinin plugin yüklemesi gerek.

emre.81

Üye
gfx.wad hatasi aliyrum ne yapmaliym

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Cs 1.6'ya gungame yükledim ama herşey eskisi gibi. Bu gungame modunu nasıl aktifleştirebilirim?

selameraba

Üye
ınternettekı sıfreler calısmıo nası yapcaz

kralhox1903

kralhox1903

Üye
Bana bir link verebilirmisiniz içinde bot da olursa sevinrim acil cevap sürüm çok farketmez ama 1.6 olsa iyi olabilir daha yeni sürümlerde olabilir bilgisayar hepsini kaldırır ondan eminim

Üst Alt