Counter Strike Hakkındaki Sorularınız ( Destek Hattı )

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Rica ederim :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Sendeki olay ( bı tek sende değil) bir çok kiside oluyor. Sxe nin yeni Fix sürümünü beklemek lazim

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sorun sxe sorunudur ...
Video ayarları bölümünden yapılıyordu bir sitede görmüştüm...
Bugün arayacağım bulduğum anda koyarım bir de onu denersin :)

standay

Üye
Müdür bnm counterda bnm adım Gladio tamammı arada bir şöyle bişi oluyo adı Tab ta Scoreste Gözükmeyen benm nickimde ama sonunda . olan ( Gladio.) die sayda sohbet bölümünde bnm adıma allah peygamber tobe tobe kufur edıyo pkkyı destekleyen ve cok alakasız sw lerde /lr die mesajlar vs gibi yazılar yazıo bu mesela surekli takılmıs oldugum yerde oluyo acıklamak cok guc oluyo acıklayamıom zaten xs nese bıde jaıl de someıs de falan jb fazlasıyla yetmesine rahmen /shoptan mesela testere ıcın 4 basıom ama almıo yıne aynı sekıl hızlı yurume glock ıcın rakamlara basıom ama secenekler ole duruo basmıo sankı xs bide bunny ıcın bı program gerekıomu hile falan cfg dosyası falan cgf ayar dosyası gıbı . son olarak bazen bazı server lıstesınden bı sw ye gırıom oyundan tamamen cıkıo neden oluyor ? yardımcı olursanız sevınırım. counter destege konuya yazmadım cunku en son mesaj 15 gun once falan yazılmıs bakmassınız dıe .nese ıste boyle sorunlarım var yardımcı olurmusunuz ?

--------------- Ekleme ---------------

müdür bide şöyle bi problem var bilgisayarı acınca bu cs 1.6 dosyası heralde error verio ama c.s 1.6 düzgün bi şekilde calısıo neden olabilir bide bu sayfayı nasıl cıkmasını durdurabilirim? Tamamma basıncada bu hatayı nasıl düzelte bilirim ?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bunny açık olan serverlarda bunny yapabilirsin, programa gerek yok ...

Onun dışında sxe yüzünden atar seni serverdan, tam olarak ne zaman attığını söylersen yardımcı olabilirim .

brk38

brk38

Üye
bende sxe acık olduğu halde no sxe I yazıo napmam lazım yardım

standay

Üye
Hiç görmedim, rastlamadım ...

/admin yazarak serverda admin olup olmadığına, /rank yazarak ranka bakabiliyorsunuz ama otomatik yazı yollamaz ki sen yazmadan... :hmmm
neler yolluo neler ben de :s

Bunny açık olan serverlarda bunny yapabilirsin, programa gerek yok ...

Onun dışında sxe yüzünden atar seni serverdan, tam olarak ne zaman attığını söylersen yardımcı olabilirim .
bukadarmı :S nezaman attıgı dıede bisi yok sxe aacık olmasına rahmen bı sw gırerken oyundam tamamen atıo oyundan cıkıo bastan gırmek sorunda kalıorum bıde dıger sorunları biliosan yazarsanmısın ?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende sxe acık olduğu halde no sxe I yazıo napmam lazım yardım

Sxe olmayan serverlar o özelliği aktif ediyor, sxe olmayanın başında No Sxe yazıyor senden kaynaklı değil .

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
neler yolluo neler ben de :s

bukadarmı :S nezaman attıgı dıede bisi yok sxe aacık olmasına rahmen bı sw gırerken oyundam tamamen atıo oyundan cıkıo bastan gırmek sorunda kalıorum bıde dıger sorunları biliosan yazarsanmısın ?

Diğerleri sorun değil ki :s
Onlar için program kullanılmıyor zaten ...
O hata bende de var, counter i tamamen silip yeniden yükledim düzeldi ... İçine program, cfg vb. dosyalar attıysan bazı ayarlar değişiyor ve sorun yasatıyor komple kaldırıp tekrar yüklemende fayda var :)

Silah almak için serverlarda otomatik silah alma özelliği kaldırıldı tuşlarla değil de buymenu den alıyorsun artık .

standay

Üye
[ı][sıze=3]diğerleri sorun değil ki :s[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]onlar için program kullanılmıyor zaten ...[/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]o hata bende de var, counter i tamamen silip yeniden yükledim düzeldi ... Içine program, cfg vb. Dosyalar attıysan bazı ayarlar değişiyor ve sorun yasatıyor komple kaldırıp tekrar yüklemende fayda var :)[/sıze][/ı]

[sıze=3]silah almak için serverlarda otomatik silah alma özelliği kaldırıldı tuşlarla değil de buymenu den alıyorsun artık . [/sıze]
ok cvp icin eyw yapcak bişi sagol

standay

Üye
Yaw Byler Benim JB fazlasıyla yetmesine rahmen mesela testere icin 4 glock icin 6 hızlı kosma icin 5 basıyom ama almıor basıom basıom sanki tıklamıo bos bişi tusa basarmıs gibi yani kısaca alamıom napabilirrim? Yardımcı olurmusunuz ..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sxe li server bende sxe açık ama sxe açık değil diye atıyo:ağlarım:

Oyuna girerken hata yapıyor olabilirsin ...
Sxe yi tam anlamıyla açacaksın, pencere çıkacak ve sonra oyuna gireceksin böyle dene :)

Yaw Byler Benim JB fazlasıyla yetmesine rahmen mesela testere icin 4 glock icin 6 hızlı kosma icin 5 basıyom ama almıor basıom basıom sanki tıklamıo bos bişi tusa basarmıs gibi yani kısaca alamıom napabilirrim? Yardımcı olurmusunuz ..

Nasıl yani anlamadım, neyden bahsediyorsun :hmmm

standay

Üye
Oyuna girerken hata yapıyor olabilirsin ...
Sxe yi tam anlamıyla açacaksın, pencere çıkacak ve sonra oyuna gireceksin böyle dene :)

Nasıl yani anlamadım, neyden bahsediyorsun :hmmm
tmm sagol gerek kalmadı tekrar yükledim düzeldi .

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
1.5 de konsol açılmıyo.. nasıl açabilim ?? bizim okuldaki pclerde counter 1.5 yüklü ve onlarda konsol açılıyor..

Revengeful

Emekli Yönetici
X:\sierra\half-life klasörüne gir ordan hl.exe dosyasını sağ tıklayarak masaüstüne götür bırak sağ tıkı ve burada kısayol oluşturu tıkla sonra masaüstündeki kısayol hl dosyasını sağ tıkla özellikler de orda hedef yerine şunu yapıştır X:\SIERRA\Half-Life\hl.exe -console Ama unutma masaüstündeki hl.exe dosyası kesinlikle kısayol olmalı

(ordaki x senin hl yi yüklediğin sürücü) büyük ihtimalle ise yarar.

1.5 de konsol açılmıyo.. nasıl açabilim ?? bizim okuldaki pclerde counter 1.5 yüklü ve onlarda konsol açılıyor..

Yukarıda söylediğim yöntem ise yaramazsa ;

config.cfg dosyasına gir

console "0.00000" gibi bi komut olucak onu bul (ctrl + f ile)

sonra onu 1 yap

Üst Alt