SMKNETWORK Yeni oyunu Android markette

Sponsorlu Bağlantılar

SMKNETWORK

Üye
    Konu Sahibi
SMKNETWORK Yeni oyunu Android markette
Merhaba maxicep forum üyeleri daha önce sizlerle paylaştığımız İddaa tahminleri mobil uygulamasına göstermiş olduğunuz desteğe teşekkür ederiz. Bu gün yine sizlere yepyeni oyunumuz olan Jelly bomb oyununu android markette yerini aldı. Bir çoğunuzun bildiği şekerleri patlatma oyununu sizler için tasarladık bu oyunu indirip oynayarak türk firmasına vermiş olacağınız destekler bizim daha iyi işler çıkarmamıza yardımcı olacaktır. Konunun en altından android market linkini verdim dilerseniz oradan indirin dilerseniz Google play markete SMKNETWORK Araması yaparak ulaşabilirsiniz. Biraz oyundan bahsedelim size.

Herkese hitap eden bir o kadarda eğlenceli başından kalkamayacağınız ve bağımlısı olacağınız oyunu oynamaya hazır olun Çünkü bu oyunun tek kötü tarafı bağımlılık yapmasıdır bizden söylemesi bağımlısı olursanız biz sorumlu değiliz.

Harika grafikleriyle zorlayıcı bölümleri gecerek eğlencenin merkezine ulaşın. Şimdiye kadar oynadığınız ve bildiğiniz bütün oyunları unutun çünkü jellybomb sizi başka diyarlara götürecek.

Dilerseniz çocuğunuzla yada eşiniz, dostunuzla oynayın biz paylaşmayı seviyoruz Jellybomb oynarken sizlere keyif veriyoruz jellybomb indirmek tamamen ücretsizdir. Moralinizin bozuk olduğu zamanlarda jellybomb oyunu sizlerin moralini düzelteceğinden emin olabilirsiniz.

Dilerseniz ücretsiz oynamaya devam eder dilerseniz uygulama içi satın almada rakiplerinizin önüne gecebilirsiniz. Jellybomb oyunu geliştirilmeye açık bir oyundur.

-- OYUN ÖZELLİKLERİ ---
.Facebook kayıt
.Kusursuz tasarım.
.Kusursuz grafik.
.Keyfinize göre zorluk seviyesi.
.100'lerce açılması beklenen bölümler.
.Harika kombinasyon haraketleri.
.Büyük yardım paketleri.
.Göz alıcı renkler.

jellybomb oyununu indirip oynayan herkese tek teşekkür ediyoruz. Oyun hakkında soru ve görüşleriniz için bize yazabilir geliştiremizde yardmcı olabilirsiniz. Sizin görüşlerinize önem veriyoruz ve bizim için önemlidir.

Oyunun android market adresi :
Bizlere vereceğiniz destek bizim için önemlidir hepinize tek tek teşekkürlerimi sunarım.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt