Counter Strike Hakkındaki Sorularınız ( Destek Hattı )

Sponsorlu Bağlantılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu konuda server reklamı, geyik vs yapmayıniz !

Destek konusu bu .

ertur

ertur

Üye
bende cs 1.6 var sxe kurup online oynadım ama pc kapat diyince kapanmıyor donup kalıyor.sxeyi sildim sorun kalktı ama malup online serverler hep sxe istiyor kaç kere sildim tekrar kurdum .sxeyi güncelledim hatta oyunu sildim yendiden kurdum.belki olur diye sxeyi kurdum oynadım sonra çıkınca programı sildim yine ayni pc kapanmıyor bayağı bir araştırdım ama sorunun çözümünü bulamadım benim pc ms xp sp3 professional ,2 gb ram ,512 ati radeon hd 3400 ekran kartı,intel core 2 duo 2.21 ve 2.20 işlemci yardımcı olursanız çok sevinirim

Revengeful

Emekli Yönetici
pardon bi dk araştırıyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
Bir şey sorucam; donuyor derken tüm ikonlar gidiyor ve bir tek imleçmi gözüküyor?
Bu bendede oluyordu çünkü cs oynadıktan sonra,donuyordu..

ertur

ertur

Üye
evet aynen öyle

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu son sxe sürümünden sonra başladı ya :(

ertur

ertur

Üye
Ben eski sürüm de denedim ama serverler hep en son sürüm istiyorlar

Revengeful

Emekli Yönetici
Pc yi kapatmadan önce sxe yi kapatmayı dene bakalım olacakmı?

ertur

ertur

Üye
onuda denedim görev yöneticinden kapattım ama yine olmadı

brk38

brk38

Üye

Uploaded with
böyle bir hata aldım yardım

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba, biraz geç kaldım kusura bakmayın :)

Sxe alel acele sürekli yeni sürüm çıkarıyor ve hatalarını gidermek için fix sürüm hazırlıyorlar ...
Doğal olarak çoğu kişide bu tip sorunları ortaya çıkarıyor :s

Yeni fix sürümünün çıkmasını beklememiz gerekecek ...

dr_esas_çocuk

dr_esas_çocuk

Üye
beyler 15 indirme linki ve tüm mapleri link halinde koyarsanız çok işime yarar teşekkürler

Revengeful

Emekli Yönetici
Oyun paylaşımı yasak malesef

brk38

brk38

Üye
beyler benim sorunumu çözemeniz mi hala????

Uploaded with

agonya

Üye
Biz cafede counter oyununa 5 kişiden daha fazla oynamak istiyoruz ama baglanmıyor. Daha fazla kişi bağlanabilmek için napmalıyız.

Revengeful

Emekli Yönetici

Uploaded with
böyle bir hata aldım yardım

Windows7 işletim sistemi kurulu bulunan bilgisayarınıza Counter Strike 1.6 vb. kurduğunuzda çalıştırmak istediğinizde “Available Memory less than 15MB” hatasını alıyorsanız çözümü çok basit hemen oyunun kısayoluna sağ tıklıyor ve uyumluluk sekmesine geçiyorsunuz. Listeden Servise Pack 2 uyumlu olarak seçiyor ve tamam diyerek pencereyi kapatıyorsunuz. Hepsi bu kadar iyi oyunlar

brk38

brk38

Üye

Windows7 işletim sistemi kurulu bulunan bilgisayarınıza Counter Strike 1.6 vb. kurduğunuzda çalıştırmak istediğinizde “Available Memory less than 15MB” hatasını alıyorsanız çözümü çok basit hemen oyunun kısayoluna sağ tıklıyor ve uyumluluk sekmesine geçiyorsunuz. Listeden Servise Pack 2 uyumlu olarak seçiyor ve tamam diyerek pencereyi kapatıyorsunuz. Hepsi bu kadar iyi oyunlar

teşekkrler kardeşm oldu

Üst Alt