Counter Strike Hakkındaki Sorularınız ( Destek Hattı )

Sponsorlu Bağlantılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Counter Strike Hakkındaki Sorularınız ( Destek Hattı )
Efsanevi oyun Counter Strike 1.5 - 1.6 hakkındaki sorularınızı, sorunlarınızı, sXe hatalarını vs. bu başlık altında belirtip benden ve MaxiCep üyelerinden yardım alabilirsiniz :oke:

• Beğen
Tepkiler: Burak

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
Counter şifrelerini yazarsan sevinirim. Bilmeyende öğrenmiş olur :)

Temperature

Temperature

Üye
Pek önemli değil fakat merak ettiğim için soruyorum bazı svlere girdiğimiz zaman say(y)'dan biz yazmasakta /lm yazıyor bunun sebebi nedir?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hiç görmedim, rastlamadım ...

/admin yazarak serverda admin olup olmadığına, /rank yazarak ranka bakabiliyorsunuz ama otomatik yazı yollamaz ki sen yazmadan... :hmmm

Burak

Üye
merhaba.su 1.5 de para şifresi nedir ?
impulse 101 deil ya olmuyor
impulse 101 kabul etmiyor ? birseyi eksikmi yapıyorum acaba ?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Oyun online ise admin komutları var ordan veriyorsun parayı ama botlar ile oynuyorsan kod başkadır ... Hangisi ? Söylersen vereyim kodları.

--------------- Ekleme ---------------

Botlu counter için
Sv_cheat 1 yazıp yolluyorsun sonra ''bind v impulse 101'' yazıyorsun yolluyorsun her el başı v ye basınca paranı dolduruyor ...

punqermojo

Üye
Pek önemli değil fakat merak ettiğim için soruyorum bazı svlere girdiğimiz zaman say(y)'dan biz yazmasakta /lm yazıyor bunun sebebi nedir?

zombi maplarında yazılıyordur onlar lazer kurmak için
/lm
/buy_parachute gbi oda para şüt açar jetpack gibi vs çok sevmiyorum zombiyi :D

Oyun online ise admin komutları var ordan veriyorsun parayı ama botlar ile oynuyorsan kod başkadır ... Hangisi ? Söylersen vereyim kodları.

Botlu counter için
Sv_cheat 1 yazıp yolluyorsun sonra ''bind v impulse 101'' yazıyorsun yolluyorsun her el başı v ye basınca paranı dolduruyor ...

Ya o impulseyi hanı v harfine baglıyoruz ya bind "v" işaretini koymayı unutmayınız ben 1.5 te " bu işareti nasıl yapıldını anlamadım enes biliyormusn :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zombiye hiç girmedim :D
Çok saçma o ya :s

punqermojo

Üye
Hiç sorma bide zombide ayak sesi gelmio :D bi anda çıkıo ömrümü alıp götürüyo aklım çıkıo :D bide barıyolar aaaaa :D:ADaD:AWd :D:D

Burak

Üye
deniycem kardes saol.

deniycem saol.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dene bakalım, sv_cheat 1 yazdıktan sonra changelevel dust2 yazarsan onu acar yani harita da açabilirsin ...

Alper v yerine m de yazalılırsın başka bir şey de :D

punqermojo

Üye
Yawonu demiyorum hanı şu şekil varya (') bunu koyamadık :D yanlıs anladın :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Olm deli etme beni onu kullanmayacaksın zaten kesme işaretini ayırmak için kullandım :ehe

cozturk

cozturk

Üye
O o o o ..Benim konum açılmışşş.Bende bir cs 1.5 oynayıcısıyım..Oyunalemi.com veya Kingofcs.com da oynayan varsa Gio isimini tanırlar:ehe.Laf olsun diye bir soru da biz belirtelim bari:ehe.Bu aralar oyunalemine giremiyorum disconnet server diyo ..Türkçe anlamını söylemeyin :ehe.Kingof ta takılıyorum.Nedenini de araştırmış değilim...Çözümü sizde bulursam sevinirim.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:hmmm

Sunucular kapatılmış veya bakımda olabilir ... Site ve server sahibinin msn adresini alıp konuş en mantıklısı budur :oke:

Burak

Üye
çalıstı :D çok saol tesekkür ederim.

Temperature

Temperature

Üye
Oyun yöneticisinde oynayanları ARMADA ya bekleriz ...

Revengeful

Emekli Yönetici
Orayı biliyorum. Close a da bekleriz :D

Üst Alt