Corby Mesaj Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

eralina

Üye
tşkler krdeşim

ziya_32

Üye
bn bu tel çıktıktan bi ay sonra 380 tl ye aldım ama parama yazık etmişim onu anladm:(
teli aldıktan 5 ay sonra aynı msjlar tekrar gelmeye başladı ama bn pek önemsemesim o zamanlr turkcel kullanıodum snra aradan 3 ay fln geçti her gün eski msjlar gelmeye başladı ilk başta günde 20 tane fln geliodu snra günde parça parça 3-4 kez gelmeye başladı yani günde en az 100 tane eski msj gelmeye başladı telin titreşimi susmak bilmiodu snirden kırcaktım şimdi hala da kırmayı düsünüom.geçen gün aldıgım yere götürdüm hattan dediler wodadone kullanmaya başlamıştm gttm wodafone bayisi bizden deil telden kaynaklanıo dediler aldıgm yere gittm format atalm fln dedilr isim wardı attırmadm snra attıriym dedm snra bn awea kullanmaya başladm her gün msj yagmurundan bıkmaya basladm we bi sorun daha ortaya çıktı bu sorun da artk bna atılan msjlar gelmemeye gelsede 1 saat sonra gelmeye we bnim attıgım msjlarda da gitmemeye basladı çok fena sewgilmle fln kwga ettk bugün aldıgm yere tekrar gttim durumu anlattm format atalm dedilr bi kod girdi format attı gidebilirsin dedi 50 metre gittm 25 tane msj geldi yine teli yere çarpcaktm kendimi zor tuttum yani bu telefon yaramaz alcaklar da sakın almasın biraz uzun yazmışım kusura bakmayın he bi de bn bunu garantiye gönderip tüketici haklarına şikayet etcektm parasını geri alcaktım önceki telefonumun parasını öle almıştım ama telin parasını alcam die mahkemeye başvurduk dosya parası dilekçe parası fln fln derken 100 tl fln masraf yaptk bu kadar masraf yapmamıza ragmen teli şikayet ettikten 1 yıl sonra telin parasını alabildik hem o kadar süre bekledik hem de 100 tl masraf parası bize girdi yani demek istedigim isteyen şikayet edip parasını geri alabilir ama bnce denemeyin çok ugraştırıo we sizede 100 ya da 150 tl masraf parası girmesin :ehe bn bu telimi satcam kafaya koydum nokia tel alcam we bundan sonrada nokiadan şaşmıcam sizde nokiadan şaşmayın :oke:

--------------- Ekleme ---------------

bndeki corbyi pc ye baglamak icin usb kablosu aldım netten samsung pc studio indirdm program imzalı olmadıgından calısmadı allahtan amcamda orjinal cd'si warmıs onu aldım yükledim bu sefer de wersion uyusmazlıgı hatası werio pc ye baglanmıo nasıl boktan bi tel bu ya :off:aynı sorun sizlerdede war mı bu sorunu halledebilen war mı warsa yardımcı olsun rehberi fln yedeklicem sonra ztn teli en kısa zamanda satcm

Darqprince

Üye
benımde bı kac sorunum olcak

1. Msj yazarken cok buyuk harfler font ayarı yapamıyor muyuz ?
2.bu fotograflara bakarken telefonun en kucuk bı yan yatmada fotograf degışıyor.bunun sensor ayarı falan var mı?

teşekkur ederım

clas_man

Üye
öncelikle mrb arkadaşım bu corbyde msj sorunu tamamen temayla ilgili yakın zmanda temanı deiştirdiysen eski haline getir ve sorunun ortadan kalktıgını görüceksin aynı sorun bendede oldu cnkü temamı eki haline getirdim su an rahatım ...:oke:(h)

msnhamdi

Üye
ya arkadaşlar dosyalarıma giriyorum yukarıda küçük bişi var ona tıklıyorum dosyaların şekilleri boyutlerı değişyo ben o halde seviyorum ama çıkıp geri girince eski haline dönüyor bi çözümü varmı?

msnhamdi

Üye
bilen kimse yokmu ya? :off::allalla::ağlarım::box:megafon::vur:ah:angry::aman2:

Takipçi Satın Al

Üst Alt