GS mobile paket iptal edemiyorum yardım

Sponsorlu Bağlantılar

babafre23

Üye
    Konu Sahibi
GS mobile paket iptal edemiyorum yardım
Arkadaşlar GS mobile kullanıyorum türk telekomun.
Geçenlerde hoş fırsat 7gb isimli bir paket teklifi geldi kabul ettim 24 tl ye. Aynı gün şu meşhur 19 tl ye 10 gb lık teklif geldi onu kabul ettim. Şimdi ben hoş fırsat paketini iptal edip 10 gb lık paketle devam etmek istiyorum. Mesajda iptal hosfırsat7gb yaz 5555 e yolla diyordu defalarca denedim değiştirerek vs denedim ama nafile. Müşteri hizmetlerini aradım onlar da bu paketin mesajla iptalinin olmadığını söylediler. Bir çözüm de bulamadılar sistem bakımda deyip kapattılar.
Yarın paketlerin günü doluyor tl yükleyeceğim 10gb lık paket yerine hoş fırsatın yenilenmesini istemiyorum. Ne yapmam lazım arkadaşlar?
 


arslan3332

arslan3332

Üye
Uygulama ve Tarayıcı üzerinden online işlemlere girip iptal etmeyi deneyebilirsin.
 
  • Beğen
Tepkiler: babafre23 ve yeumyang

babafre23

Üye
    Konu Sahibi
Online işlemlerde de paket görünmüyor üstat. En sonunda 4 5 kez müşteri hizmetlerini aradım her defasında farklı yerlere yönlendirdiler bir sonuç veremediler. En sonunda havvanur diye bir temsilciyle görüştüm 2 saniyede şipşak halletti sağolsun. Bundan önceki temsilci paket iptal edeceğim diye sistemden internet servisimi kapatmış sonra bana bjk cellden değişik değişik mesajlar filan geliyordu sağolsun bu son temsilci onu da halletti.
Ama şunu tecrübe ettim ki gs mobile nin müşteri hizmetleri sıfır puanı bile haketmiyor. İş bilmeyen personel dolu.
 
  • Beğen
Tepkiler: arslan3332

babafre23

Üye
    Konu Sahibi
Konu çözüldü GS mobile müşteri hizmetleriyle uzun müzakerelerim sonuç verdi artık 500dk 500sms 10gb 19 tl ye alabiliyorum. Çok teşekkürler.
 


Üst Alt