Corby Mesaj Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

laylon

Üye
    Konu Sahibi
Corby Mesaj Sorunu
arkadaşlar 2 haftadır corby kullanıyorum, hattım avea. eksik, parça parça gelen mesaj problemi var ve aynı mesajın defalarca gelmesi. avea müşteri hizmetleriyle gün içinde 3 defa görüşmem sonucunda hatta bi problem olmadığını söylediler. her türlü sms ayarılarını yeniledim, telefonu defalarca açıp kapattım. aynı problem devam etti. telefonda problem olduğunu düşünüyorum, çünkü aynı hattı nokia telefona taktığımda, problem ortadan kalkıyor. bir çözümü var mı? yoksa telefonu değiştirmek zorunda kalacağım, ilginiz için şimdiden teşekkürler.

halukccc

halukccc

Üye
yaklaşık 10 kişiden bu problemi duydum bilgine.. yani telefondan sorun galiba.

bgrhan06

Üye
aynı sorun bndede var. mesejlar yaklaşık 12 saat sona tekrar gelio :D deli edio insanı :d

laylon

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çözümü buldum :) bu telefonda yazı tipi değiştirme özelliği var ve tek yazı tipi Türkçe karakter destekliyor. eğer o yazı tipi dışında diğer yazı tiplerini seçersek mesajlar tekrar tekrar yada parçalı olarak geliyor. telefonu ilk aldığınız gün kullanılan yazı tipini seçerseniz (yada fab. ayarlarına geri dön) bu problem ortadan kalkıyor. bilginize...

Rikimaruu

Rikimaruu

Üye
hangi yazı tipi o 1 numarlı mı ?

crazy3737

Üye
ewet 1 numaraları yazı tipi corby pro var bende ne yaşamadım öyle bir şey allaha şükür :)

Rikimaruu

Rikimaruu

Üye
yazı tipiyle alakalı değil bu sanırım avea ve samsung uyuşmazlığı ile ilgili bi sorun aynı telefonu turkcell ve vodaafone kullanıpta bu sorunu yaşayan duymadım ben..:S

CRTolga7

Üye
:megafon:yazı tipi ayarları nerde arkadaşlarr benımm telefonunda mesaj boyutu kuculduu yardımcı olursanız sevınırımmm

BlackRain10

Üye
Ayarlar - Ekran ve Aydınlatma - Yazı Tipi Türünü Oradan Değiştirebilirsin..Yazı Boyutu küçüldüyse De Herhangi Gelen Bir Mesaj Açıkken Soldaki Ses Ayarlama Tuşlarından Küçültüp Büyütebilirsin...

aliveli456

aliveli456

Üye
ben vodafone luyum we telefonu kırıp atmak istıyorum we sevglmn mesajlarınn tekrr gelmesi bu mesajı ailmn okumasıda cabası :ağlarım::off:

duykusum04

Üye
deli olucam yha avea arıyorum hattınızdan diyo yeni hat alıyorum yine yapıyor tel değiştirdim sorunlu diye yine aynı corby de adam akllı bi tel yapsınlar o zmn yha bu ne sürekli eski msjlar geliyor deli olcam artık satıcam yeni alıcam baska tel

konkerim

Üye
yine bu tekrar gelme sorunu ile alakalı olarak iletim raporu sorunu da oluyor mu sizde? bana mesajlar geliyor ama karşı tarafa iletim raporu gitmiyor, kapatıp açtığım da bi süre iletim raporu gidiyor sonra yine gitmemeye başlıyor

euraka

Üye
Arkadaşlar bu sorunun bir çözümü yok öncelikle bunu söylemek istiyorum. Kız arkadaşımın telefonunda bu sorun var 1 sms atıyorsun sonradan aynı sms in 2 cisi 3 cüsü gidiyor saati belli olmadan bu sorun samsung un ayıbıdır. Samsung da çalışan bir arkadaşım bana samsung un buna yeni yazılım çıkararak çözüm bulmaya çalıştıgını söyledi bu ne kadar zaman alır tabi onu bilemeyiz. Samsung veya telefonu aldıgınız firmada bunu bir arıza olarak görmek istemiyor çünkü arıza olarak görse bütün telefonları toplatması gerekecek. Cep telefonunu bugün 3 cü sefer servise verdik fazla sms geliyor diye 2 defa yazılım yüklendi dil ayarlarını giriş dili ingilizce kullanın vs gibi şeyler söylernerek geçiştrildi bu aynı arızadan 3 cü gidişi telefonun sizde hakkınızı arayın 3 kez aynı arızadan gidin ürün degişim veya para iadesi mümkün oluyor. Tabi firmalar bunu bir arıza olarak görmeyipde degiştirmezseler 4822 sayılı kanun ikinci kısım 4 üncü maddesinde yer alan ayıplı mal satmaktan tüketici haklarına şikayette bulunacagım. Bu madde de derki ; "tüketicinin ondan beklediği faydaları azaltan " ürün ayıplı mal sayılır eger firmalar ayıplı malı kabul etmeyipde tüketici hakları bunu ispatlarsa firmalara 50.000 tl ye varan cezalar kesiliyor tabi bunu 350 liralık bir telefon için istemezler sanırım. Bu sorunun tek çözümü budur arkadaşlar...

zrbysfr

Üye
Mesajın 2 kere gelmesi telefondan kaynaklanmaz bu hatla ilgili bir sorundur hattınızı aynı numaradan tekrar alın ve öyle deneyin eski hatlar olmasın ve ayrıca şebeke ayarları ile kesinlikle oynamayın fabrika ayarları en iyisi . Tema yüklenmemesi çok kotu olmus ben bu konudan muzdaripim

euraka

Üye
Dostum telefon 3 defa servise gitti software yüklendi , 3 farklı operatör denendi , bütün mesaj ayarlarınla denendi ve sırf bu düzelsin diye numara dahil hattı degiştirdik. Sorun devam etmekte . Aynı sim kart ile şuana kadar iphone blackberry nokia samsung 30 a yakın telefon kullandım herhangi bir sorun olmadı bu kadar kişide bundan şikayetci bu tamamen telefonla alakalı bir sorun geriye hiçbirşey kalmıyor.

hooijdonk17

Üye
hahaha allah yardımcın olsun aliveli :)

ntalya

Üye
en basiti git telefoncuya en fazla 1 haftada yapar adam xd

duykusum04

Üye
ntalya yapılacak birsey olsa 3 defa servise gönderdim yetmedi istanbula kendi yerine gönderdim o zamn olurdu öyle basit değil kaç yere gittim.bir gun basına gelirse anlarsın nasıl bişi oldugunu ins.

myilmaz34

myilmaz34

Üye
corby de mesaj zil sesi nasıl değişiyor yada değişebiliyormu bileniniz varmı yardım.... Teşekkürler..

Lanet corby

Üye
Arkadaşlar bu sorunun bir çözümü yok öncelikle bunu söylemek istiyorum. Kız arkadaşımın telefonunda bu sorun var 1 sms atıyorsun sonradan aynı sms in 2 cisi 3 cüsü gidiyor saati belli olmadan bu sorun samsung un ayıbıdır. Samsung da çalışan bir arkadaşım bana samsung un buna yeni yazılım çıkararak çözüm bulmaya çalıştıgını söyledi bu ne kadar zaman alır tabi onu bilemeyiz. Samsung veya telefonu aldıgınız firmada bunu bir arıza olarak görmek istemiyor çünkü arıza olarak görse bütün telefonları toplatması gerekecek. Cep telefonunu bugün 3 cü sefer servise verdik fazla sms geliyor diye 2 defa yazılım yüklendi dil ayarlarını giriş dili ingilizce kullanın vs gibi şeyler söylernerek geçiştrildi bu aynı arızadan 3 cü gidişi telefonun sizde hakkınızı arayın 3 kez aynı arızadan gidin ürün degişim veya para iadesi mümkün oluyor. Tabi firmalar bunu bir arıza olarak görmeyipde degiştirmezseler 4822 sayılı kanun ikinci kısım 4 üncü maddesinde yer alan ayıplı mal satmaktan tüketici haklarına şikayette bulunacagım. Bu madde de derki ; "tüketicinin ondan beklediği faydaları azaltan " ürün ayıplı mal sayılır eger firmalar ayıplı malı kabul etmeyipde tüketici hakları bunu ispatlarsa firmalara 50.000 tl ye varan cezalar kesiliyor tabi bunu 350 liralık bir telefon için istemezler sanırım. Bu sorunun tek çözümü budur arkadaşlar...

sen yeni tel yada paranı geri alabildin mi ? Hiç sanmıyorum ama bi ümit sorıyım dedim.Aynı sorun bende de var.
Evet mesaj sorunu :off:Telefondan mı hattan mı çözemedik.Avea kullanıyorum ve hattımı başka nokia telefona takıncada mesajlar tekrardan geliyo. Daha garantiye falan göndermedik elimde olan imkanlarla çözmeye çalışıyoruz ,burda yazılanları uyguluyorum ama kar etmiyo.Gidip bozuk telleri dağıtmışlar Türkiye'ye bizde koşa koşa aldık.Neyse...Tek çare değiştirmek görünüyor ama bi çözüm bulan varsa yemeği temizliği benden :hmmm
Yardım edin lennn

Takipçi Satın Al

Üst Alt