Copy bulut depolama uygulaması Windows Phone magazada

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Copy bulut depolama uygulaması Windows Phone magazada

Son dönemde büyük bir rekabetin yaşandığı bulut depolama alanına yeni bir uygulama daha katıldı.

Telefonlarımızda,bilgisayar ve tabletlerimizde kullandığımız Skydrive'a 15GB ücretsiz alan imkanı veren Copy güzel bir alternatif ve rakip olacak gibi görünüyor. Jygulama üzerinden yeni hesap oluşturabilir,dosyalarınıza galeri modunda göz atabilir,destekleyen dosya ceşitlerine link paylaşabilir,yüksek çözünürlüklü medya dosyalarını görüntüleyebilirsiniz.
Uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve m542tf

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
:tşk:
Bence denemeliyiz rekabet artsın :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye

flutewoddy

flutewoddy

Üye

respection123

Üye
Skydrive Güzel Ama Hafıza Az.

Murat Alper

Murat Alper

Üye

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Bu Skydrive ne işe yarıyor ya.

PureFood

PureFood

Üye
Fotoğraflarımı çekip direk skydrive'a atıyorum, sonra da telefondan siliyorum :D kısacası telefonun skydrive ile entegrasyonu çok pratik, vazgeçmeyi düşünmüyorum o yüzden, ancak teşekkürler abi.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Dediğiniz gibi rekabet çok arttı bu olayda ama artan rekabet her zaman tüketicinin işine yarar aynen böyle devam etsinler :oke:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Skydrive'ın kapasitesi ne kadar bilgisi olan biri söyleyebilir mi?Bende 13gb lık fotoğraf ve video var onları skydrive mi kopyalayım yoksa buna mı?

csH

csH

Üye
Bu copy guvenli mi acaba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

skydrive ucretsiz 7GB alan veriyor.
peki abi skydrive güvenilir yani onda sıkıntı yoksa bu ekstra programlarda güvenilir mi?Yani oraya kaydettiğimiz resim,videolar başka ellere geçme ihtimali var mı?

Üst Alt