Haber Mail.ru 100GB ücretsiz Depolama alanıyla Windows Phone Uygulamasını Yayınladı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mail.ru 100GB ücretsiz Depolama alanıyla Windows Phone Uygulamasını Yayınladı
Windows Phone platformu özel avantajlarıyla yepyeni bir uygulamaya daha kavuştu

Her ne kadar cep telefonlarının dahili hafızaları ve Micro SD kart destekleri olsa da gelişen teknoloji sonucunda telefonlarımızdaki dosya boyutları sürekli olarak genişliyor. Özellikle akıllı cep telefonu kameralarının dijital fotoğraf makinelerine yakın kalitede çekim yapmaya başlamasıyla bu kameralarla çekilen medya dosyaları da oldukça fazla yer kaplamaya başladı.

Akıllı cep telefonlarında büyük boyutlu dosyalar nedeniyle dahili hafızadan alan kazanmanın en iyi yolu ise Bulut Depolama çözümleri. Microsoft’un Windows Phone akıllı telefonlarda Microsoft Hesabına tanımlı olarak verdiği 7GB bulut depolama alanını yetersiz bulanlar için ise bu haberimiz müjde gibi gelecektir.

Mail.ru 100GB ücretsiz Depolama alanıyla Windows Phone Uygulamasını Yayınladı - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus, Hagios, beats ve 1 kişi daha

beats

beats

Üye
Teşekkürler, uygulamanın kayıt kısmı çalışmıyor Rusça zorladı mobilden İngilizce giriş bulmak da zor oldu ama buldum alanı kaptık.

kayıt için sign up sağ tarafta tekrar teşekkürler abi.

Hagios

Hagios

Üye
100 GB gerçekten çok iyi.Haber için teşekkürler.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
100Gb mı?Bunlar hep artislik hareketler 100GB mobilden insan nasıl doldurur ki tabi boyle diyim indiriyorum hemen :D

• Beğen
Tepkiler: esmeran3

Warnings

Üye
İNDİRDİM 100GB AMA VERİ GÜVENLİĞİ YOK GİBİ :D

man20

man20

Üye
biz çok geç kaldık. 20 ocağa kadar kayıt olan ve programı bilgisayarı indiren herkese 1 TB ücretsiz alan veriyorlardı :/ 100 GB'a kaldık :D neyse bunada şükür :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar bence o kadar da abartmaya gerek yok ülmeizdeki internetin yavaş olduğunu herkez biliyor ve bu yavaş internette indirmeyi geçtinizde upload ediceksiniz bu çok zor 1gb veriyi 2-3 saate yolluyorusanız hiç uğraşmayın derim zaten geçenlerde 20gb skydrive verilid o bile fazla iken 100gb kime dolduramaz bence önce internet hızlarını yükseltmeleri gerekiyor bu söylediklerim fiber hariç

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ben zamanında 1 Tb almıştım :D

• Beğen
Tepkiler: ceyhunkeklik
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Herşeyden önce güvenlik. Şimdi ben bu tarihte kızımın bebeklik resmini attım diyelim. Yıllar sonra aynen ulaşabilecek miyim? Misal veriyorum skydrive çıkmadan çok önce microsoft space'e yüklediğim resimler yıllar sonra şuan skydrive da duruyor. Microsoft korumuş. Ben çok uzun zaman dokunmasam bile korumuş.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
ÖEY

ÖEY

Üye
Bu siteye pcden üye olayım dedim ama sayfa komple Rusça :D:D Nasıl İngilizce falan yaplıyor? Bilen var mı?

Hagios

Hagios

Üye
biz çok geç kaldık. 20 ocağa kadar kayıt olan ve programı bilgisayarı indiren herkese 1 TB ücretsiz alan veriyorlardı :/ 100 GB'a kaldık :D neyse bunada şükür :)
bende millet nasıl almış onu diyordum.neyse sağlık olsun. 100gb yeter şimdilik.

Herşeyden önce güvenlik. Şimdi ben bu tarihte kızımın bebeklik resmini attım diyelim. Yıllar sonra aynen ulaşabilecek miyim? Misal veriyorum skydrive çıkmadan çok önce microsoft space'e yüklediğim resimler yıllar sonra şuan skydrive da duruyor. Microsoft korumuş. Ben çok uzun zaman dokunmasam bile korumuş.
bu benim gibi anlık upload-download yapması gerekenler için işe yarar bence.yani haklısın.ama belkide korur bilemeyiz denemek, beklemek lazım :)

ceyhunkeklik

ceyhunkeklik

Üye
Bu siteye pcden üye olayım dedim ama sayfa komple Rusça :D:D Nasıl İngilizce falan yaplıyor? Bilen var mı?

Ben translate ile sayfayi cevirdim herhangi bir sıkıntı yaşamadan olmuştum, öyle yap ;)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Dil seçeneği koyup Türkçe desteği sağladıklarında tekrar bakacağım ;)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
:tşk:
web sitesi bol reklamlı

Son düzenleme:
flamed45

flamed45

Üye
bunu normal depolama alanı olarak kullanabiliyor muyuz yani uygulamalar için ?

Üst Alt