Çok merak ettim ama korkuyorum (c6 fw ile ilgili)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
Çok merak ettim ama korkuyorum (c6 fw ile ilgili)
Arkadaşlar hepinizinde bildiği gibi gece 5800 için c6 fw çıktı! Bende çok yüklemek istiyorum ama ya yapamazsam diye korkuyorum! Ve yükledikten sonra yeniden. şuanki orjinal fw ye dönemem diye korkuyorum! lütfen içimi rahatlatıcak şeyler söyleyin. Bende şu fwyi kurabileyim.

Bide bu c6 fwyi kurduktan sonra v60 çıkınca orjinal v60 kendi telefonum için sanki hiç c6 fw yüklememişimde v51den v60a geçmişim gibi yapabilirmiyim :D :allalla:

--------------- Ekleme ---------------

cevap vericek kimse yokmu?

antalyayavu

antalyayavu

Üye
sitesinde problem olmayacagı yazıyor

nejdet can

nejdet can

Üye
Şayet c 6 FW'den memnun kalmazsanız yapacağınız şey

1- PC suite ve ovi suite'yi adresinden indirin
PC Suite'yi kurun
telefonunuzu PC Suite tanıtın
OVİ Suite'Yi kurun
PC Suite'yi tamamen kapatın
OVİ Suite açık olsun
yine nokıa'nın sitesinden Telefon modelinize uygun olan (NSU) Nokıa Suite Uptader'i indirin masaüstüne kopyalayın
Telefonunuzdaki Rehber mesajlar v.s bilgilerinizi daha önce yedeklemiş olun
USB Kablosunu Telefonunuza takın masaüstündeki (NSU) Nokıa Suite Uptader'e çift tıklayın ve bekleyin yaklaşık 160 MB civarı dosya telefonunuza aktarılıp güncellenecektir....
Her hangi bir sorun olmaz endişe etmeyin koly gelsin

Progressivity

Progressivity

Üye
şöyle bişey var yalnızz C6 fw yüklü telefonu pc ye bağladıgınızda 5800 olarak değil C6 olarak görüyor o yüzden önce orjinal v51 fw sini indirip onu tekrardan kurup geri flashlamak lazım telefona

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
5800'a C6 Fw yükledim ilk kullanım izlenimlerimi paylaşmak istedim. Diğer yükleyen arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum bakalım fazladan birşeyler çıkacakmı bu fw'de Akşam birkaç ss koyacağım :D
Maxicep.com - Nokia 5800 C6 Fw Yorumlarınız (Artılar Eksiler)
.:: EKSİLER ::. -
1- Telin ışıkları (Yeşil + Kırmızı+ Sağ üst köşedeki) tuş kilidi devrede değilken hiç sönmüyor.
2- Mesaj yazarken telefonu çevirince klavye otomatik değişmiyor manuel değiştirmek gerekiyor.
3- Tuş kilidi titreşimi tamamen devre dışı bırakılmış.
4- Mevcut zil sesi seviyesi azaltılmış.
5- Ana ekran (ev ekranı) bazen kendi kendine dönebiliyor.
6- Ovi Mağazasına bağlanmıyor
7- Rds aynı kalmış
8- Flash video yalan olmuş. :(
.:: ARTILAR ::.. +
1- Telefon belleği ilk kullanımda 74 Mb.
2- Çok hızlı bir fw olmuş. 5800 'ın bu kadar hızlı olacağı aklıma bile gelmezdi :)
3- Toplamda 58 zil sesi mevcut
4- 4 adet tema mevcut. Galiba wawe olanı Red sürümüne göre yapmışlar. (ALINTIDIR)

--------------- Ekleme ---------------

yukarıda artı ve eksileri yazıyor karar senin kurup kurmamak sana kalmış...

Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
v60ı beklicem :D

ortioktay

ortioktay

Üye
ben kurdum hic problem yok süper bence

bybilal

bybilal

Üye
bence kur bi yandanda bekle kurmaya korkuyosan ben sana yardımcı olurum hiç bişiici yok onda gözünü aç kapa oldu bitii bil :D

Oglcn554

Oglcn554

Üye
    Konu Sahibi
bikere yapinca insan alisiyo artik. ben c6yi yukledim ama kendi orjinal yazilimi daha guzel v60 gelmezse yuklerim. orjinal yazilimini indirdim onu kurdum bir dakika surmuyo yapmasi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt