5800----- (Symbian^3) (C6/N97 FW) (V60)

Sponsorlu Bağlantılar

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
Arkadaşım Sen HAngi E-mail adresine mesaj attın bizlere söyle bizde 10 ar tane atalım belki bi faydası dokunur zaten nzmndır bekliyorum ne atacağımzı şimdiden tşekkürler :D

daniel_23

daniel_23

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım Sen HAngi E-mail adresine mesaj attın bizlere söyle bizde 10 ar tane atalım belki bi faydası dokunur zaten nzmndır bekliyorum ne atacağımzı şimdiden tşekkürler :D
benim attığım e-mail bilgi almak içindi herhangi bir istek/talep yoktu gereksiz olur benim attığım yere e-mail atmak :D
nokia support discussions var orda güncellemeyle alakalı başlıklar mevcut oraya isteklerinizi yazabilirsiniz

levasinay

levasinay

Üye
bilgilendirdiğin için saolasın

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
popüler video uzantılarını oynatsında ne getirirseler getirsinler artık.

söyleyeceğim programı indir
bilgisayarına kur
uzantısı ne olursa olsun programın içine sürükle karşına cıkan seceneklerden 5800 ı seç ve dönüştürmeyi başlat dönüştürdüğü videoyu 5800 a kablosuyla at bi izle bakalım bu gune kadar öyle bir görüntüyle film izledinmi....

programın adı format factory google da arat cıkar zaten ücretsiz bir program olup kullanımı gayet kolaydır ve hızlıdır.

Soraux

Soraux

Üye
teşekkürler

daniel_23

daniel_23

Üye
    Konu Sahibi
popüler video uzantılarını oynatsında ne getirirseler getirsinler artık.

söyleyeceğim programı indir
bilgisayarına kur
uzantısı ne olursa olsun programın içine sürükle karşına cıkan seceneklerden 5800 ı seç ve dönüştürmeyi başlat dönüştürdüğü videoyu 5800 a kablosuyla at bi izle bakalım bu gune kadar öyle bir görüntüyle film izledinmi....

programın adı format factory google da arat cıkar zaten ücretsiz bir program olup kullanımı gayet kolaydır ve hızlıdır.
imzamda arkadaşın bahsettiği programın ayrıntılı resimli anlatımı var bakmanızı tavsiye ederim.

--------------- Ekleme ---------------

bilgilendirdiğin için saolasın
rica ederim.
burası bir paylaşım sitesi ve bilgilerimi paylaşmak istiyorum :)

mutluadam

Üye
teşekkürler. güzel emek. diğer arkadaşlarında dediği gibi flash sorunu çözülsün birde şu sayfa içeriğini tümü ne ayarladığımızda browser kapanma sorunu başkası önemli değil.birde bu c6 nın dokunma hasasiyeti çok iyi v51 e göre. ayriyetten bilgisayardaki gibi tüm sun javayla çalışan web sayfaları açılsa benim için süper olur. sony ericson p990i si olan biri bende açılıyor dedi mynetten sohbet ederken şu an telefondan yazıyorum demişti hasta olmuştum. :) neyse istekler bitmez..

SilentOne

SilentOne

Üye
su yeni yazılım ne zamn gelicek acaba cok merak ettim

daniel_23

daniel_23

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler. güzel emek. diğer arkadaşlarında dediği gibi flash sorunu çözülsün birde şu sayfa içeriğini tümü ne ayarladığımızda browser kapanma sorunu başkası önemli değil.birde bu c6 nın dokunma hasasiyeti çok iyi v51 e göre. ayriyetten bilgisayardaki gibi tüm sun javayla çalışan web sayfaları açılsa benim için süper olur. sony ericson p990i si olan biri bende açılıyor dedi mynetten sohbet ederken şu an telefondan yazıyorum demişti hasta olmuştum. :) neyse istekler bitmez..

c6 fw çok çok iyiydi kurduğum zaman çok şaşırdım
dokunmatik daha hassas herşey daha hızlı umarım bu iyileştirmeler yeni yazılımda gelecek.

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
sa usta ya bu c6 fw konusunda yardım edebilir misin

revery12

Üye
mrb kardes kolay gelsın :ağlarım:
forumlarda cok karısık cok karıstırdım kafam bulandı :d:
bana c6 yuklerken yardımcı olurmusun rica etsem
yenı aldım 5800 mı evdekı laptop wın 7 var 5800 surumu 52.0.007.c03.01 versıyon 52.0.007 bu ozellıklere sahıp telefonum bana yardım edersen sevınırım

burbur14

Üye
teşekkürlerrr

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
niye hortlatıyorsunuz konuyu

izmitli1983

izmitli1983

Üye
birde c6 cfw sini yukledim 5800orjinal tv out kablosu calismadi yazilimdan dolayi

Üst Alt