Xelord
Üye
Çok Enteresan Şey Yaptım Bir yardım androidden anlayanlar içeri
Ağalar şöyle anlatıyım: Ben de 4.0.4 Orijinal Sony'nin dağıttığı Rom vardı. Kasmıyor, etmiyor öyle sorunlarım yoktu. Ama çoğu oyuna "durdu." hatası veriyordu. Ben de bugün tekrar 2.3.4e döndüm. Rootlayamadım .62sürümünü. .42yi de flashlayamadım tekrar döndüm 4.0.4e ne hikmetse onu da rootlayamadım. Sonunda 2.3.4 yükledim rootladım.
Ama görünümü hiç hoşuma gitmedi rom yükleyim dedim.
Rayonium isimli romu sd karta attım. Telefonu Recovery modeda açtım.Romu yükledim recovery moddan çıktım. Tel. açılmadı Sony Ericsson yazısında kaldı. Epey durdu böyle 10-15dk tuşlarada tepki vermiyordu. Sanırım brick oldu. Kapatmak için bataryayı söktüm. PCye bağladım. Açtım. Yine o ekranda kaldı. Sonra flashtool ile tekrar 2.3.4 flashladm açıldı.
Sonuç olarak neden öyle kaldı telefon? Ben rom yüklemek için ne yapmalıyım, Neyi yanlış yapmışımdır? Ya da Bu 2.3.4e nasıl bir görsellik katabilirim
Ama görünümü hiç hoşuma gitmedi rom yükleyim dedim.
Rayonium isimli romu sd karta attım. Telefonu Recovery modeda açtım.Romu yükledim recovery moddan çıktım. Tel. açılmadı Sony Ericsson yazısında kaldı. Epey durdu böyle 10-15dk tuşlarada tepki vermiyordu. Sanırım brick oldu. Kapatmak için bataryayı söktüm. PCye bağladım. Açtım. Yine o ekranda kaldı. Sonra flashtool ile tekrar 2.3.4 flashladm açıldı.
Sonuç olarak neden öyle kaldı telefon? Ben rom yüklemek için ne yapmalıyım, Neyi yanlış yapmışımdır? Ya da Bu 2.3.4e nasıl bir görsellik katabilirim