Çok Enteresan Şey Yaptım Bir yardım androidden anlayanlar içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xelord

Xelord

Üye
    Konu Sahibi
Çok Enteresan Şey Yaptım Bir yardım androidden anlayanlar içeri
Ağalar şöyle anlatıyım: Ben de 4.0.4 Orijinal Sony'nin dağıttığı Rom vardı. Kasmıyor, etmiyor öyle sorunlarım yoktu. Ama çoğu oyuna "durdu." hatası veriyordu. Ben de bugün tekrar 2.3.4e döndüm. Rootlayamadım .62sürümünü. .42yi de flashlayamadım tekrar döndüm 4.0.4e ne hikmetse onu da rootlayamadım. Sonunda 2.3.4 yükledim rootladım.
Ama görünümü hiç hoşuma gitmedi rom yükleyim dedim.
Rayonium isimli romu sd karta attım. Telefonu Recovery modeda açtım.Romu yükledim recovery moddan çıktım. Tel. açılmadı Sony Ericsson yazısında kaldı. Epey durdu böyle 10-15dk tuşlarada tepki vermiyordu. Sanırım brick oldu. Kapatmak için bataryayı söktüm. PCye bağladım. Açtım. Yine o ekranda kaldı. Sonra flashtool ile tekrar 2.3.4 flashladm açıldı.
Sonuç olarak neden öyle kaldı telefon? Ben rom yüklemek için ne yapmalıyım, Neyi yanlış yapmışımdır? Ya da Bu 2.3.4e nasıl bir görsellik katabilirim :)

curtaincall

curtaincall

Üye
Sony Ericsson yazısında kaldı. diyorsun ya,sen orada rom u yükledin

bak tekrar o yapamadığını zannettiğin rom u yükle. Yine samsung yazısı gelirse

recovery i aç format factory ve dalvik cache yap. Sonra yeniden başlat. Telefonun 4-6 dakika içinde açılacak

Xelord

Xelord

Üye
    Konu Sahibi
Yazı geldiğinde Recovery açamıyorum ki işlemiyor tuşlar?
Ancak bataryayı sökebiliyorum :D

curtaincall

curtaincall

Üye
olur mu yöle şey ya

tuşlara uzun bastıktan sonra hiç mi recovery açılmıyor

- - - Eklendi - - -

bir daha dener misin başlancıç recovery i açmayı

olmadıysa başka diyeceğim yok ama bari recovery açılsın ya

Xelord

Xelord

Üye
    Konu Sahibi
Olmuyor :vur
Bu arada ilgin için teşekkürler.
Bir soru daha sorayım: .42 ile biten sürüm ile .62 arasında ne gibi farklar olabilir? Telefona sürekli bildirim geliyor. .62ye güncelle diye. Güncellersem eğer root iptal olacak. .62de root yapamıyorum.(Çok uğraştım.) Root iptal olmadan güncelleyemez miyim? Rootu koruyacak bir şey var mı?

curtaincall

curtaincall

Üye
Malesef bilmiyorum, güncellemeleri o kadar önemseme. Değişiklik fazla olmaz

root u koruyacak birşey yoktur ama yeniden root yapabilirsin
telefonum serviste olduğu için şu an bilgi veremiyorum. Ben rom yüklersen root lu rom yüklüyorum
servisten gelirse ilk yapacaüım şey rootsuz rom a root yapmak

ne ise inşallah sorununa arkadaşlar çözüm bulur

• Beğen
Tepkiler: Xelord
Xelord

Xelord

Üye
    Konu Sahibi
Sonuçta telefonum açılıyor. Açılmıycak diye epey korktum başta, servisle filan uğraşırım diye. Stock 2.3.4 kullanıcam heralde bu gidişle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt