Bahadir_fb
Üye
Bu değilde öbürü ekranı çizdi kılcal çizikler oluştu pencere kısmındaO kapak ekranı çiziyor diyor karşı garanti bakıyordu?

Bu değilde öbürü ekranı çizdi kılcal çizikler oluştu pencere kısmındaO kapak ekranı çiziyor diyor karşı garanti bakıyordu?

Direk garanti ver garanti değişiyorsa verBu değilde öbürü ekranı çizdi kılcal çizikler oluştu pencere kısmında![]()
Uğraşamam o kadar zaten satacak değilim 2-3 sene kullanacağım icin sorun değil o kadar çizik ama aklıma soktun şimdi yarın servisi arayıp bi danisayimDirek garanti ver garanti değişiyorsa ver

şuan telefonu yeni aldın kiyamiyorsun ama 1 yıl sonra kesin atarsın bankoBen orjinalini bozmam telin
ben öylesine yazmıştım ama ciddiyse almissin açıklayım sanaRom yükleyince ne olacak ? Olmayan özellikler mi eklenecek cihaza?
Milletin orjinalden bozma stabil olmayan rom larını kullanacagina root atıp cihazı rahatlatmak daha mantıklı![]()
Teşekkürler@hikmet366 şimdiden hayırlı olsun
Grand 2 kullandım hala orjinalşuan telefonu yeni aldın kiyamiyorsun ama 1 yıl sonra kesin atarsın banko
1 yıl olduBir iki tane gereksiz özellik icin niye rom yükleyelim ki?ben öylesine yazmıştım ama ciddiyse almissin açıklayım sana
akıllı duraklatma, akıllı kaydırma , ultra güç tasarrufu, yan tuş paneli, floating messages, dahasida var bilmiyorum şuan. tabiki bunlar yazılımsal özellik ama özellik sonuçta
ben s3 almıştım en fazla 2 ay dayandım insan yeni şeyler keşfetmek istiyorGrand 2 kullandım hala orjinal1 yıl oldu
ben s3 kullanıyorum bu arada.o gereksiz özellikler dediğin için heralde 2 bin küsür tl vermissin telefonunaBir iki tane gereksiz özellik icin niye rom yükleyelim ki?
Bu arada saydığın özellikler zaten var.
Yanbarida 3. Parti uygulamalarla kullanabiliyoruz.

Yok yanlış anlamışsın o özellikler için aldım elefonu hergün bu özelliklerini kullanıyorum cihazın muhteşem özellikler ve kimsede yok havam 1500 süper bir hisben s3 kullanıyorum bu arada.o gereksiz özellikler dediğin için heralde 2 bin küsür tl vermissin telefonuna
yada s6 alakda şanımız yürüsün edası ile![]()
Televizyon kumandası nerde bunun
Şarjı su gibi gidio valla
Aynen günlük kullanımda su gibi gidioSmart remote menüde görürsün
Ben yoğun kullanimda 6 saat civarı ekran süresi alıyorum, günlük kullanimdada 4 saat civarı
Bahadır hocam sen nereden aldın cihazı ? Bende almayı düşünüyorum iPhone 6, G4 ve bunun arasında kaldım hepsiburada'nın kampanyası ile 2750 tl. G4'üde bilemedim ekran büyük ama arayüz hoşuma gitti baya![]()
Eninde sonunda 6 alican fazla kasmaBahadır hocam sen nereden aldın cihazı ? Bende almayı düşünüyorum iPhone 6, G4 ve bunun arasında kaldım hepsiburada'nın kampanyası ile 2750 tl. G4'üde bilemedim ekran büyük ama arayüz hoşuma gitti baya![]()

Biraz daha beklerse 7 alır benceEninde sonunda 6 alican fazla kasma![]()