Haber Cok ama cok acil s6 aliyorum gir iceri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Luck Star

Luck Star

Üye
Burda her yazana inanma tavsiye ederim :)

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Önerebileceğiniz uygulama oyun varmı oyun uygulama yüklemeyi seviyorum

Luck Star

Luck Star

Üye
Moral combat x fena :D

zencibitc

zencibitc

Üye
3 gb ramın sadece 700 ü boş duruyor ve siz hala s6 mı kullanıyosunuz ? ve neden inadına samsung alıyosunuzki internette okadar sorun çıkmasına rağmen sony alın htc alın lg alın samsung almayın abi harbi almayın türkiyeye yazılım güncellemesi gelene kadar diğer ülkeler başka yazılım güncellemesi alıyor. touchwiz kasıyor. antutuda hile yapıp sayı yükseltip gözünüzü boyuyorlar. samsungçuları hiç anlamadım neden samsung neden :D

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
3 gb ramın sadece 700 ü boş duruyor ve siz hala s6 mı kullanıyosunuz ? ve neden inadına samsung alıyosunuzki internette okadar sorun çıkmasına rağmen sony alın htc alın lg alın samsung almayın abi harbi almayın türkiyeye yazılım güncellemesi gelene kadar diğer ülkeler başka yazılım güncellemesi alıyor. touchwiz kasıyor. antutuda hile yapıp sayı yükseltip gözünüzü boyuyorlar. samsungçuları hiç anlamadım neden samsung neden :D
Evet soylenilenlerin hepsi gerçek ve biz eziyet çekmekten zevk aldığımız için samsung aldık ve kullanıyoruz. Telefonumu görsen Kasım Kasım kasiliyor kullanamıyorum ama yinede inadına samsung.

• Beğen
Tepkiler: The Pancar, baskahmet ve hikmet366
TahtalıKöyünMarangozu

TahtalıKöyünMarangozu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: hikmet366

debug06

Üye
S6 güzel 3. samsung telefonum .
samsung kullanmak bir ayrıcalıktır.

Luck Star

Luck Star

Üye
S6 kullanıyorum sorusu olan sorabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt