Kablosuz şarj olayı saçma geldi bana aleti fişe tak telefonu üstüne koy...bende aldım FQ ama X.F bunlar tanıtım telefonlarıymış adama sordum onlar satılmıoyor deditelefonu aldım kablosuz şarj da hediye

Adam dedi kablosuz şarj 4.5 saat te şarj eder diye doğrumu ?Kablosuz şarj olayı saçma geldi bana aleti fişe tak telefonu üstüne koy...
Gereksiz bence![]()
Teşekkür ederimHayırlı olsun bu arada![]()
Normal şarj aleti ile şarja tak cihazı kullanmazsan 1 saatte full doluyor.Adam dedi kablosuz şarj 4.5 saat te şarj eder diye doğrumu ?

Şarj olurken kullanınca çok ısınıyor onun dışında sıcaklık değerleri iyi bence rahatsız etmiyorisinma

Rom yükleyince ne olacak ? Olmayan özellikler mi eklenecek cihaza?hemen rom yüklemelisin
Sen rot attinmiRom yükleyince ne olacak ? Olmayan özellikler mi eklenecek cihaza?
Milletin orjinalden bozma stabil olmayan rom larını kullanacagina root atıp cihazı rahatlatmak daha mantıklı![]()
Yok gerek duymadım ama sayaç artmadan uygulama ile root atılıyor.Sen rot attinmi
Bende root atmiycam ama merak ettim.Yok gerek duymadım ama sayaç artmadan uygulama ile root atılıyor.
Bende root atmiycam ama merak ettim.

TeşekkürlerReklam engelleme icin Adguard kullanıyorum zaten Xposed çalışmadığı için root ta gerekmiyor
Galaxy S6 - Samsung GALAXY S6 Sayacı Arttırmadan Root Yapımı [[HIZLI VE BASİT KURULUM]] - MaxiCep
Adguard Premium v1.1.888 Patched (Android Reklam Engelleme Root Gerekmiyor) - MaxiCep