Bahadir_fb
Üye
Önemli değil takıldığın yer olursa sorabilirsin fikir alışverişi yaparızTeşekkürler

Önemli değil takıldığın yer olursa sorabilirsin fikir alışverişi yaparızTeşekkürler

Olur inceliyorum şuan telefonu ram çok kullanıyor ama güncelleme gelmisÖnemli değil takıldığın yer olursa sorabilirsin fikir alışverişi yaparız![]()
Daha 5.1.1 gelmedi ama en fazla root olmazYalnız @Bahadir_fb 5.1.1 de linkini verdiğin konudaki yöntem olmayabilir dikkatli olmanızı öneririm.
Hayırlı olsun bu arada. Ram hakkında ki görüşlerini belirtirsen sevinirim. Bir takım malum forumlarda cihazı yerden yere vuruyorlar. Kim bilir hangi asyalının fanları.

5.1.1 gelcek yakında diye okudum çıkmış hatta ram kullanıyor bayaYalnız @Bahadir_fb 5.1.1 de linkini verdiğin konudaki yöntem olmayabilir dikkatli olmanızı öneririm.
Hayırlı olsun bu arada. Ram hakkında ki görüşlerini belirtirsen sevinirim. Bir takım malum forumlarda cihazı yerden yere vuruyorlar. Kim bilir hangi asyalının fanları.
İlk kullanırken banada geldi ama 5.1 gelmedi bi turlu. İngiltere romunu yüklemiş diğer konuda arkadaş Bende yukleyebilirimOlur inceliyorum şuan telefonu ram çok kullanıyor ama güncelleme gelmis

Ben orjinalini bozmam telinİlk kullanırken banada geldi ama 5.1 gelmedi bi turlu. İngiltere romunu yüklemiş diğer konuda arkadaş Bende yukleyebilirim![]()
FQ romuda yok sammobilde benimde o kafama takıldıBen orjinalini bozmam telin

Bu oldu mu sanaFQ romuda yok sammobilde benimde o kafama takıldı![]()
Evet oldu Format attım düzeldi keşke biraz arastirsaydim haybeye formatla ugrasmisimBu oldu mu sanaMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Evet oldu Format attım düzeldi keşke biraz arastirsaydim haybeye formatla ugrasmisim![]()

İnterneti kapatacam bi baktım mobil veri kayıp bide paylaş kayıp kurcaladim biraz baktım olacak gibi değil yedeklerimi alıp formatı çaktım ama 2-3 saatimi yedi Yani

Yedek miİnterneti kapatacam bi baktım mobil veri kayıp bide paylaş kayıp kurcaladim biraz baktım olacak gibi değil yedeklerimi alıp formatı çaktım ama 2-3 saatimi yedi Yani![]()
Apk ve sms yedeğiYedek mi
rootsuz bu kadar oluyor birde tek tek geri yükleme derdi 
Benim öyle bir derdim yokApk ve sms yedeğirootsuz bu kadar oluyor birde tek tek geri yükleme derdi
![]()
Belli olmaz resimlerinin filan yedeğini bulundur hafıza kartına yok Format gerektiren bir durum olsa cihaz tertemiz olur seninde verilen tertemiz olabilirBenim öyle bir derdim yok

Teknosa dan aldım 2500 e siyah i alsaydım 2400 e vereceklerdi 2000tl karttan çektik 50 tl hediye geldi kırılmaz jelatin çektirdim kablosuz şarjı hediye verecekler perşembe günü tukenmisBelli olmaz resimlerinin filan yedeğini bulundur hafıza kartına yok Format gerektiren bir durum olsa cihaz tertemiz olur seninde verilen tertemiz olabilir
Bu arada cihazı kaça aldın nerden aldın ?
Hmm ben sorduğumda vermiyorlardi bende semtten aldım 2300 tl kırılmaz cam taktı birde sefaf kılıf verdi 5 tl likTeknosa dan aldım 2500 e siyah i alsaydım 2400 e vereceklerdi 2000tl karttan çektik 50 tl hediye geldi kırılmaz jelatin çektirdim kablosuz şarjı hediye verecekler perşembe günü tukenmis

Bizim burda s6 satan olsa bile ben guvenmemHmm ben sorduğumda vermiyorlardi bende semtten aldım 2300 tl kırılmaz cam taktı birde sefaf kılıf verdi 5 tl lik![]()
Bizim burda s6 satan olsa bile ben guvenmem