Haber Cok ama cok acil s6 aliyorum gir iceri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Yalnız @Bahadir_fb 5.1.1 de linkini verdiğin konudaki yöntem olmayabilir dikkatli olmanızı öneririm. :)
Hayırlı olsun bu arada. Ram hakkında ki görüşlerini belirtirsen sevinirim. Bir takım malum forumlarda cihazı yerden yere vuruyorlar. Kim bilir hangi asyalının fanları.
Daha 5.1.1 gelmedi ama en fazla root olmaz :)
Ram yüksek seyrediyor ama 1 ayı geçti daha ramin yüksek olduğunu hissettirecek birşey olmadı sadece merak ettiğimden arada bakıyorum genelde 400 mb boş oluyor :)

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız @Bahadir_fb 5.1.1 de linkini verdiğin konudaki yöntem olmayabilir dikkatli olmanızı öneririm. :)
Hayırlı olsun bu arada. Ram hakkında ki görüşlerini belirtirsen sevinirim. Bir takım malum forumlarda cihazı yerden yere vuruyorlar. Kim bilir hangi asyalının fanları.
5.1.1 gelcek yakında diye okudum çıkmış hatta ram kullanıyor baya

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Olur inceliyorum şuan telefonu ram çok kullanıyor ama güncelleme gelmis
İlk kullanırken banada geldi ama 5.1 gelmedi bi turlu. İngiltere romunu yüklemiş diğer konuda arkadaş Bende yukleyebilirim :)

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Benim öyle bir derdim yok
Belli olmaz resimlerinin filan yedeğini bulundur hafıza kartına yok Format gerektiren bir durum olsa cihaz tertemiz olur seninde verilen tertemiz olabilir :)
Bu arada cihazı kaça aldın nerden aldın ?

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Belli olmaz resimlerinin filan yedeğini bulundur hafıza kartına yok Format gerektiren bir durum olsa cihaz tertemiz olur seninde verilen tertemiz olabilir :)
Bu arada cihazı kaça aldın nerden aldın ?
Teknosa dan aldım 2500 e siyah i alsaydım 2400 e vereceklerdi 2000tl karttan çektik 50 tl hediye geldi kırılmaz jelatin çektirdim kablosuz şarjı hediye verecekler perşembe günü tukenmis

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Teknosa dan aldım 2500 e siyah i alsaydım 2400 e vereceklerdi 2000tl karttan çektik 50 tl hediye geldi kırılmaz jelatin çektirdim kablosuz şarjı hediye verecekler perşembe günü tukenmis
Hmm ben sorduğumda vermiyorlardi bende semtten aldım 2300 tl kırılmaz cam taktı birde sefaf kılıf verdi 5 tl lik :D

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bizim burda s6 satan olsa bile ben guvenmem

Samsung turkiye garantili guvenecek birsey yok bence :)

Telefona 130 tl ye önce cover fabrik kapak aldım 3 defa kenarliklari çatladı 2 kere değiştim 3uncude üstüne 30 tl daha verdim clear view kapak aldım bende ama degdi bu kapak baya sekil oldu :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
O kapak ekranı çiziyor diyor karşı garanti bakıyordu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt