Çok Acil Yedeklerle İlgili Bir Problem Var :/

Sponsorlu Bağlantılar

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Çok Acil Yedeklerle İlgili Bir Problem Var :/
Merhaba arkadaşlar.

Babam yeni telefon aldıda Samsung Galaxy S3 beyaz telefonun modeli. Eskiden Sony Xperia S kullanıyordu. Sony Pc compain den yedek almıştık yaklasık 10 gb değerinde ve 300 e yakın numara var yedeklerin içinde. Samsung Kiesi yükledim Araçlardan Samsung olmayan bir cihazdan verileri al a bastım. Apple-Nokia-Lg-Blackberry var ama Sony seçeneği yok malesef. Bu bilgileri kesin aktarmamız gerekiyor.

-Nasıl yapabilirz ?
-Yada bu yedekleri çevirebilirmiyiz ?
-Yada bu yedeğin içini açabilirmiyiz ?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Rehber yedeği .spb uzantılıysa .vcf 'ye çevireceksin. Üç beş gün önce benimde başıma geldi bu yöntemle hallettim. Kiesi aç sol kısımdan rehberi seç sonra sağ kısımda kişi dosyasını seç var altındada son yedekleme dosyasını görmesi lazım (spb uzanlıysa) iki seçenekten birinden spb uzantılı kişi listesini seç ve aç. Kişileri gördükten sonra yukarıdan farklı kaydet de istersen bi yeni klasör oluştur masaüstüne sonra farklı kaydet dediğin zaman açılan pencerede vCard .vcf kayıt türünü seç kayıt yerinide açtığın klasörü seç. Bu işlemden sonra tüm kişiler o klasöre çıkarılacak bu kişileri telefonda bir yere at ve rehbere gir seçenekleri aç içe/dışa aktar gibi bir seçenek olacak onu seç ve kişiler yüklenmiş olacak. Daha sonra o kişileri attığın klasörü silebilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdur.

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Rehber yedeği .spb uzantılıysa .vcf 'ye çevireceksin. Üç beş gün önce benimde başıma geldi bu yöntemle hallettim. Kiesi aç sol kısımdan rehberi seç sonra sağ kısımda kişi dosyasını seç var altındada son yedekleme dosyasını görmesi lazım (spb uzanlıysa) iki seçenekten birinden spb uzantılı kişi listesini seç ve aç. Kişileri gördükten sonra yukarıdan farklı kaydet de istersen bi yeni klasör oluştur masaüstüne sonra farklı kaydet dediğin zaman açılan pencerede vCard .vcf kayıt türünü seç kayıt yerinide açtığın klasörü seç. Bu işlemden sonra tüm kişiler o klasöre çıkarılacak bu kişileri telefonda bir yere at ve rehbere gir seçenekleri aç içe/dışa aktar gibi bir seçenek olacak onu seç ve kişiler yüklenmiş olacak. Daha sonra o kişileri attığın klasörü silebilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdur.

malesef .dbk uzantılı ve kies görmüyor bunu problem burda bu kısmı aşsam aktarıcamda. Çevirme programları varmı acaba ?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
malesef .dbk uzantılı ve kies görmüyor bunu problem burda bu kısmı aşsam aktarıcamda. Çevirme programları varmı acaba ?

NOTE: To decompress a DBK file, rename the file extension to ".zip" and open it with a file decompression utility.
Tam anlayamadım şimdi ama galiba diyorki .dbk uzantısı .zip yapın ve açın. Googleden biraz araştır illaki açarsın.

Üst Alt