L-LumieRe
Üye
vatanın hafta sonu indirimiyle xilence xp350 veya fsp 350 watt powerı alabilirsin.
tm bekliyorum xp'yle yavaş biçimlendirdim olacak heralde bırakıp çıktım inş düzelmiştir xp'ye bile razıyım![]()
vatanın hafta sonu indirimiyle xilence xp350 veya fsp 350 watt powerı alabilirsin.
tm bekliyorum xp'yle yavaş biçimlendirdim olacak heralde bırakıp çıktım inş düzelmiştir xp'ye bile razıyım![]()
bu sistem yürümez kardeşim.AMD Athlon II X4 641 işlemci
MSI A55MP33 Anakart
Kingston 4 GB DDR3 RAM
Samsung HD103S J Spinpoint F3 1 TB Harddisk
Geforce 9800 GT Ekran kartı
Bu sistem işini görür bütçeyi biraz aşarsın ama iyi bir bilgisayar. Bütçeyi biraz daha aşabilirsen İntel Core İ5 in 4 çekirdekli işlemcilerinden birini veya Core 2 QUAD işlemci bulabilirsen seçmeni öneririm.

bu sistem yürümez kardeşim.
fm1 sokete para gömülmez.
9800gt öleli yıllar oluyor kim para verip alır yahu
arkadaş benim sorularıma cevap versin.
ben ona fx4100 + hd7850 bir pc yazacağım.

yeni çıkan fx6300 olmadıktan 6100 ün bir faydası yok.
Arkadaş sadece işlemci anakart ekran kartı psu istediğine göre diğerleri vardır hasanım. Sen koy sistemini =) ayrıca ekran kartı için fx6 kullanmıyorsun yani anladığım kadarıyla![]()

yeni çıkan fx6300 olmadıktan 6100 ün bir faydası yok.
oyun performansı 4100 le 6100 aynı
yoruldum ya 2 sistem topladım arkadaş cevap versin buda akşama kalsın![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ekran kartı+ anakart+ işlemci = 680 tl geriye kalan parayada psu alırsınız
- - - Eklendi - - -
eskidendi onlar.Amd artık çok güçlü işlemcileri ucuza satıyor ve sorunsuzSenin sistemde işlemci iyi fakat bu seferde ekran kartın cacık. Ama dediğim sistemle oyunları high ayarlarda cok rahat oynarsın
Bunları alıyorum o zaman
codegen ve high power eco liste dışı.
aerocool veya akasa seçilebilir.
aerocoolun 600 watt olanıda var. o daha iyidir ama 150 tl civarı olması lazım.
-------------------------------------
ya hadi ben sana sistem toplicam sen elindeki parçaları yaz bana.
harddisk ve kasa var sanırım.
harddiskin SATA mı ?
ekran kartı, ram, anakart, işlemci, ve power alacaksın galiba ?
öyle bir fiyatki tam arada derede.....Öncelikle özür dilerim daha önce görmemişim bu yazdığını Elimdeki sistem : Pentimum 4 2.0 GHZ 2GB Ram Atı Readon x1050 512 mb kasa harddisk var . Ekran kartı , ram , anakart , işlemci ve power alıcam 800 tl maximum seviye . Çok acil cevabını bekliyorum bugun gidicez
ram şimdilik 4 gb daha sonra aynısından birtane daha alıp 8GB yapabilirsin.

Arkadaşlar ben vatan computer dan almıcam ki bilgisayarcımız var tanıdık bu gece gelcek bakcak pcye uygun bısıler ondan gelicek fiyatı bılmıyoruz o zaman ram i iptal edelim psu 250 wat benımde bu yetermı ? ve far cry 3 2 gb ram alır mı _
800 liraya o zaman farcry3 falan unutacaksın arkadaşım. öyle yüksek ayarda açan bir pc olmaz.Hmm peki. Aylık 100 ödeyerek tanıdıktan alcaz o da montaj yapcak zaten. son olarak bu parcaları vatandan alamam cunku kredi kartımız yok. ona göre 800 sınır malesef tekrar gözden geçirebilirmisiniz rica etsem ?
- - - Eklendi - - -
Arkadaslar cevap yazan yok mu ?