Çok acil pc toplamam lazım Uzmanlar içeriye lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

tm bekliyorum xp'yle yavaş biçimlendirdim olacak heralde bırakıp çıktım inş düzelmiştir xp'ye bile razıyım :ehe
vatanın hafta sonu indirimiyle xilence xp350 veya fsp 350 watt powerı alabilirsin.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
AMD Athlon II X4 641 işlemci
MSI A55MP33 Anakart
Kingston 4 GB DDR3 RAM
Samsung HD103S J Spinpoint F3 1 TB Harddisk
Geforce 9800 GT Ekran kartı

Bu sistem işini görür bütçeyi biraz aşarsın ama iyi bir bilgisayar. Bütçeyi biraz daha aşabilirsen İntel Core İ5 in 4 çekirdekli işlemcilerinden birini veya Core 2 QUAD işlemci bulabilirsen seçmeni öneririm.
bu sistem yürümez kardeşim.
fm1 sokete para gömülmez.
9800gt öleli yıllar oluyor kim para verip alır yahu :kop:

arkadaş benim sorularıma cevap versin.
ben ona fx4100 + hd7850 bir pc yazacağım.

• Beğen
Tepkiler: Polymath
Polymath

Polymath

Üye

bu sistem yürümez kardeşim.
fm1 sokete para gömülmez.
9800gt öleli yıllar oluyor kim para verip alır yahu :kop:

arkadaş benim sorularıma cevap versin.
ben ona fx4100 + hd7850 bir pc yazacağım.

Arkadaş sadece işlemci anakart ekran kartı psu istediğine göre diğerleri vardır hasanım. Sen koy sistemini =) ayrıca ekran kartı için fx6 kullanmıyorsun yani anladığım kadarıyla :)

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Arkadaş sadece işlemci anakart ekran kartı psu istediğine göre diğerleri vardır hasanım. Sen koy sistemini =) ayrıca ekran kartı için fx6 kullanmıyorsun yani anladığım kadarıyla :)
yeni çıkan fx6300 olmadıktan 6100 ün bir faydası yok.
oyun performansı 4100 le 6100 aynı :)
yoruldum ya 2 sistem topladım arkadaş cevap versin buda akşama kalsın :ehe

• Beğen
Tepkiler: Polymath
Polymath

Polymath

Üye

yeni çıkan fx6300 olmadıktan 6100 ün bir faydası yok.
oyun performansı 4100 le 6100 aynı :)
yoruldum ya 2 sistem topladım arkadaş cevap versin buda akşama kalsın :ehe

Tamamdır ozaman sistem canavarı :D

• Beğen

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi

ekran kartı+ anakart+ işlemci = 680 tl geriye kalan parayada psu alırsınız

- - - Eklendi - - -

eskidendi onlar.Amd artık çok güçlü işlemcileri ucuza satıyor ve sorunsuz :) Senin sistemde işlemci iyi fakat bu seferde ekran kartın cacık. Ama dediğim sistemle oyunları high ayarlarda cok rahat oynarsın

Bunları alıyorum o zaman

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi

codegen ve high power eco liste dışı.

aerocool veya akasa seçilebilir.
aerocoolun 600 watt olanıda var. o daha iyidir ama 150 tl civarı olması lazım.

-------------------------------------

ya hadi ben sana sistem toplicam sen elindeki parçaları yaz bana.
harddisk ve kasa var sanırım.
harddiskin SATA mı ?
ekran kartı, ram, anakart, işlemci, ve power alacaksın galiba ?

Öncelikle özür dilerim daha önce görmemişim bu yazdığını Elimdeki sistem : Pentimum 4 2.0 GHZ 2GB Ram Atı Readon x1050 512 mb kasa harddisk var . Ekran kartı , ram , anakart , işlemci ve power alıcam 800 tl maximum seviye . Çok acil cevabını bekliyorum bugun gidicez

• Beğen
Polymath

Polymath

Üye
ilk başta sadece anakart islemci ekran karti ve psu demistin. İşin içine simdi ram de girdi ama:)) harddiskte patadır Allah bilir. DOSTum bütçeyi biraz daha artırabilirsen daha hayırlı olur senin için:))

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

• Beğen
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Öncelikle özür dilerim daha önce görmemişim bu yazdığını Elimdeki sistem : Pentimum 4 2.0 GHZ 2GB Ram Atı Readon x1050 512 mb kasa harddisk var . Ekran kartı , ram , anakart , işlemci ve power alıcam 800 tl maximum seviye . Çok acil cevabını bekliyorum bugun gidicez
öyle bir fiyatki tam arada derede.....
900 TL olsa HD7850 ekran kartı yazıcam...
neyse artık. HD7770 ten yukarısı na para yetmediği için anakartı biraz daha iyi seçtim. geleceğe yönelik oldu.
2. bir HD7770 le crosssfire yapabillirsin :oke: ram şimdilik 4 gb daha sonra aynısından birtane daha alıp 8GB yapabilirsin.
power konusundada büyük sıkkıntı çektim. zor karar verdim. 80plus 600w power crossfire yaparkende yeter sana :oke:

--------------------
amaaaa bugün almayacaksın. cumartesi günü VATAN bilgisayar %25 indirim yapıyor o zaman al. şimdi sakın alma.
aşagıdaki parçalar 1065 TL yapıyor. %25 indirimle tam 800 TL :oke:
-------------------

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben vatan computer dan almıcam ki bilgisayarcımız var tanıdık bu gece gelcek bakcak pcye uygun bısıler ondan gelicek fiyatı bılmıyoruz o zaman ram i iptal edelim psu 250 wat benımde bu yetermı ? ve far cry 3 2 gb ram alır mı _

Polymath

Polymath

Üye
Arkadaşlar ben vatan computer dan almıcam ki bilgisayarcımız var tanıdık bu gece gelcek bakcak pcye uygun bısıler ondan gelicek fiyatı bılmıyoruz o zaman ram i iptal edelim psu 250 wat benımde bu yetermı ? ve far cry 3 2 gb ram alır mı _

250 watt yetmez. Vatandan alsan daha iyi edersin. hasanın yazdığı parçaları eğer 800 tl ye getırıyorsa tanıdıktan alabılırsın yani. Ayrıca senın eskı sıstemındekı ram bu sısteme uymaz buyuk ıhtımalde drr2 dir. Yani ram alman gerekıyor

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Hmm peki. Aylık 100 ödeyerek tanıdıktan alcaz o da montaj yapcak zaten. son olarak bu parcaları vatandan alamam cunku kredi kartımız yok. ona göre 800 sınır malesef tekrar gözden geçirebilirmisiniz rica etsem ?

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar cevap yazan yok mu ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Hmm peki. Aylık 100 ödeyerek tanıdıktan alcaz o da montaj yapcak zaten. son olarak bu parcaları vatandan alamam cunku kredi kartımız yok. ona göre 800 sınır malesef tekrar gözden geçirebilirmisiniz rica etsem ?

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar cevap yazan yok mu ?
800 liraya o zaman farcry3 falan unutacaksın arkadaşım. öyle yüksek ayarda açan bir pc olmaz.
tanıdık akrabanız madem bilgisayarcı o ayarlasın işte :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt