L-LumieRe
Üye
100 den fazlakaç sene ediyo ya hesaplayamadım![]()

100 den fazlakaç sene ediyo ya hesaplayamadım![]()

Demek ben alsam bir tane tüm sülalem kullanır100 den fazla![]()

teorik bir zaman.. ama harddisklerden aşağı kalacaklarini düşünmüyorumDemek ben alsam bir tane tüm sülalem kullanır![]()

Önlenebileceğinz bir ssd var mi?teorik bir zaman.. ama harddisklerden aşağı kalacaklarini düşünmüyorum![]()
Samsung EVO 120gbÖnlenebileceğinz bir ssd var mi?
o nası oluyo ya :hmm:100 den fazla![]()
yüksek ihtimalle takamazsın standart notebooklarda parça değişimi %1-2 ihtimal@L-LumieRe Hasan ben bu laptopa gt750m taksam bi işe yarar mı? sanırım hd7610m anca gt610-630 civarı performans veriyo. Eğer takarsam bi nfs rivali,bf4 yada call of duty ghostu orta seviye oynar mıyım![]()

Sağolasın Hasan cevabın için. Overclocklara bakayım netten sağolasın..yüksek ihtimalle takamazsın standart notebooklarda parça değişimi %1-2 ihtimal
Hd7610 serinin en düşük modeli.. 450mhz core hızı olması lazım. yapılan overlclockları araştırarak ona göre core frekansını yükseltip daha iyi performans elde edebilirsin.
harbiden ya ne oldu tam bilgisayar alacakkenbi azalmadı şu dolarda azalsa bende 2tb harici alicam![]()
Bişeye gerek yokARKADAŞLARRR!!! Siparişi verdim. Doları takmadım valla. Çantada istedim yanında. Aldım bir ASUS X550LN-XO007. Çarşamba günü gibi gelir inşallah. Ben ilk defa Windows 8.1 kuracağımda yardım eder misiniz? Nasıl yapılır, nelere dikkat edilmeli? Elimde Windows 8.1 var.
direk usbden kurarsın. Görünce kurulum ekranını bu ne hız ve basitlik dersin 
Formatlama falan yok mu? FreeDos a kuracağız falan ya.Bişeye gerek yokdirek usbden kurarsın. Görünce kurulum ekranını bu ne hız ve basitlik dersin
![]()

naptın yeğen sen yaARKADAŞLARRR!!! Siparişi verdim. Doları takmadım valla. Çantada istedim yanında. Aldım bir ASUS X550LN-XO007. Çarşamba günü gibi gelir inşallah. Ben ilk defa Windows 8.1 kuracağımda yardım eder misiniz? Nasıl yapılır, nelere dikkat edilmeli? Elimde Windows 8.1 var.
düşerdi belki Bişeye gerek yokdirek usbden kurarsın. Görünce kurulum ekranını bu ne hız ve basitlik dersin
![]()
c az once elime gecti. Yalniz dvd den isletim sistemi yuklerken burada takilip kaliyor ilerlemiyor. Sorun ne olabilir acaba?Hayirli olsun.kardesimARKADAŞLARRR!!! Siparişi verdim. Doları takmadım valla. Çantada istedim yanında. Aldım bir ASUS X550LN-XO007. Çarşamba günü gibi gelir inşallah. Ben ilk defa Windows 8.1 kuracağımda yardım eder misiniz? Nasıl yapılır, nelere dikkat edilmeli? Elimde Windows 8.1 var.