Tavsiye Çok acil max. 1850 lira laptop tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
@L-LumieRe Hasan ben bu laptopa gt750m taksam bi işe yarar mı? sanırım hd7610m anca gt610-630 civarı performans veriyo. Eğer takarsam bi nfs rivali,bf4 yada call of duty ghostu orta seviye oynar mıyım :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
@L-LumieRe Hasan ben bu laptopa gt750m taksam bi işe yarar mı? sanırım hd7610m anca gt610-630 civarı performans veriyo. Eğer takarsam bi nfs rivali,bf4 yada call of duty ghostu orta seviye oynar mıyım :)
yüksek ihtimalle takamazsın standart notebooklarda parça değişimi %1-2 ihtimal :)

Hd7610 serinin en düşük modeli.. 450mhz core hızı olması lazım. yapılan overlclockları araştırarak ona göre core frekansını yükseltip daha iyi performans elde edebilirsin.

ByKatre

ByKatre

Üye
yaw dolar artmış ya DOLAR 08:28 2,1421 % 0,0341 bilgisayar

ismail

ismail

Üye
yüksek ihtimalle takamazsın standart notebooklarda parça değişimi %1-2 ihtimal :)

Hd7610 serinin en düşük modeli.. 450mhz core hızı olması lazım. yapılan overlclockları araştırarak ona göre core frekansını yükseltip daha iyi performans elde edebilirsin.
Sağolasın Hasan cevabın için. Overclocklara bakayım netten sağolasın..

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Olamaz ya dolar atmış. :'(

ByKatre

ByKatre

Üye
aynen ya 2 gün önce 100tl azdı :(

ismail

ismail

Üye
bi azalmadı şu dolarda azalsa bende 2tb harici alicam :D

osmanmert94

osmanmert94

Üye
ARKADAŞLARRR!!! Siparişi verdim. Doları takmadım valla. Çantada istedim yanında. Aldım bir ASUS X550LN-XO007. Çarşamba günü gibi gelir inşallah. Ben ilk defa Windows 8.1 kuracağımda yardım eder misiniz? Nasıl yapılır, nelere dikkat edilmeli? Elimde Windows 8.1 var.

ismail

ismail

Üye
ARKADAŞLARRR!!! Siparişi verdim. Doları takmadım valla. Çantada istedim yanında. Aldım bir ASUS X550LN-XO007. Çarşamba günü gibi gelir inşallah. Ben ilk defa Windows 8.1 kuracağımda yardım eder misiniz? Nasıl yapılır, nelere dikkat edilmeli? Elimde Windows 8.1 var.
Bişeye gerek yok :D direk usbden kurarsın. Görünce kurulum ekranını bu ne hız ve basitlik dersin :D

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bişeye gerek yok :D direk usbden kurarsın. Görünce kurulum ekranını bu ne hız ve basitlik dersin :D
Formatlama falan yok mu? FreeDos a kuracağız falan ya.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu videoda bir şeyler yapıyorlar ama anlamadım :D

ByKatre

ByKatre

Üye
kardeş yaz buraya yardımcı olalım ;)
naptın yeğen sen ya :ehe düşerdi belki ;)çok ıyi bilgisayar almışsın ;) ya 1845 tl sanırım pc depo dan mi aldın ;)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi

Hocam:pc az once elime gecti. Yalniz dvd den isletim sistemi yuklerken burada takilip kaliyor ilerlemiyor. Sorun ne olabilir acaba?

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Hayirli olsun.kardesim