Tavsiye Çok acil max. 1850 lira laptop tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

ByKatre

ByKatre

Üye
Hocam bu konunun ilk sayfasında lenova bir model paylaşılmış. aynı fiyata sanirim işlemcisi asus tan daha iyi. Keske onu alsaydm
Eger msi in servisinden bahsediyorsan servisi berbat. İki hafta önce aradim adam müzik açmış benimle konuşuyor o kadar vurdum duymazlar
:hmm

ismail

ismail

Üye
Hocam bu konunun ilk sayfasında lenova bir model paylaşılmış. aynı fiyata sanirim işlemcisi asus tan daha iyi. Keske onu alsaydm
Eger msi in servisinden bahsediyorsan servisi berbat. İki hafta önce aradim adam müzik açmış benimle konuşuyor o kadar vurdum duymazlar
abi kağı üzerinde ilk aldığın pc hepsini eziyodu ama sonuç kötü oldu. o lenovada işlemci olarak kesinlikle iyi ama ekran kartı olarakta kötü
Biliyorm istemediğimi ondan pişman oldum'
fani dünya pişman olmaya değmez :) yoksa pc konusunda en çok ben pişman olmalıydım :=)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
asusun lenovoya göre ekran kartı daha iyi lenovonun da asusa göre işlemcisi daha iyi

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
abi kağı üzerinde ilk aldığın pc hepsini eziyodu ama sonuç kötü oldu. o lenovada işlemci olarak kesinlikle iyi ama ekran kartı olarakta kötü
Haklisin. Valla artık gelsin bir deneyeym performans i nasil şu keratanin :)

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
bilmiyorum bütçe kısıtlı saat 1 kafa gitti. Hop tek tek tek le le le sakine ;)

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-, Enpatsu Shakugan ve ByKatre
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mehsevim ve -Börteçine-
ByKatre

ByKatre

Üye
Hadi Beyler Ben Kaçar Olsu Kardeş Tatmin Eder Seni O Bilgisayar ;) Sıkıntı çekmezsin ya beni düşün daha pederi ıkna edemedim

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan, mehsevim ve -Börteçine-
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Battlefield 3, crysis2, pes 11 12 13, sniperelite v2,gta4, cald of duty modrn 3 var yeter mi :)
Ohoo yeter de artar bile ilk olarak bf3le dene eğer full grafikte oynuyorsan diger oyunları haydi haydi oynarsın :)

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ohoo yeter de artar bile ilk olarak bf3le dene eğer fu ll grafikte oynuyorsan diger oyunları haydi haydi oynarsın :)
Eski msi da 740m ekran karti ile kasmadan oynuyordum. Ama fan o kadar ısınıyordu ki yumurta koy pişerdi :) insallah bu asus bu kadar ısınmaz

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Eski msi da 740m ekran karti ile kasmadan oynuyordum. Ama fan o kadar ısınıyordu ki yumurta koy pişerdi :) insallah bu asus bu kadar ısınmaz
onda taş gibi işlemci vardı ama :) bu da ona yakın çıkar inşAllah hem ekran kartıda iyi :)

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
onda taş gibi işlemci vardı ama :) bu da ona yakın çıkar inşAllah hem ekran kartıda iyi :)
Hocam oyle ama o çok kabaydi kalındı. Ve ağırdı :) ayrıca acaba bu asus un ekran karti acaba az da olsa işlemcinin performans eksikliğini giderir mi?

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
  • Beğen
ismail

ismail

Üye

ben buna 1 yıl 8 ay önce 2000 lira verdim nasıl içim yanıyo bilemezsiniz :)

ismail

ismail

Üye
Hocam oyle ama o çok kabaydi kalındı. Ve ağırdı :) ayrıca acaba bu asus un ekran karti acaba az da olsa işlemcinin performans eksikliğini giderir mi?
night arkaşa katılıyorum yorum yok deneyince belli olacak :)

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan ve mehsevim
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
asusun işlemcisi 15w da çalışıyor yani m'lere göre daha soğuk :)