Enpatsu Shakugan
Üye
Gt740m 'i gt755 gücünde çalıştırabilir miyiz.kesinlikle gt720m li bir pc ye para vermenizi istemem... ekran kartı çok çok düşük.
en az gt730m alabilirseniz frekans olarak gt755m gücünde çalıştırabilirsiniz.
Gt740m 'i gt755 gücünde çalıştırabilir miyiz.kesinlikle gt720m li bir pc ye para vermenizi istemem... ekran kartı çok çok düşük.
720 ıle 740 arasında o kadar fark var mi yakesinlikle gt720m li bir pc ye para vermenizi istemem... ekran kartı çok çok düşük.
o nasıl oluyor overclock falan miGt740m 'i gt755 gücünde çalıştırabilir miyiz.
frekans değerine bağlı.Gt740m 'i gt755 gücünde çalıştırabilir miyiz.

Ben bunu alcam bilmiyorumfrekans değerine bağlı.
şahsen ben 600mhz gt525m ekran kartını 740mhz gt550m den daha yüksek 753mhz çekirdek frekansında çalıştırıyorum
elinizdeki 740m in marka tarafından belirlenmiş frekansı nedir ?
( markalar arası ekran kartı frekansı farklılık gösterebiliyor)
gpu-z den bakabilirsiniz.
bunun ekran kartı 64bittir bu fiyattaki bilgisayara 128bit koyacak kadar kafayı yememiştir asus çünkü donanıma göre fiyat yüksek oluyor,performans ne kadar farkeder bilmiyorumBen bunu alcam bilmiyorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
onu baya araştırdım kardeş o %5 falan fark ediyorbunun ekran kartı 64bittir bu fiyattaki bilgisayara 128bit koyacak kadar kafayı yememiştir asus çünkü donanıma göre fiyat yüksek oluyor,performans ne kadar farkeder bilmiyorum

aradaki fark %5 civarı çünkü 64bit GK208 çekirdek 980mhz de çalışarak 128bit olan GK107 yi yakalıyor.onu baya araştırdım kardeş o %5 falan fark ediyor
herşey böyle düz mantık değil.bu msi 4200m. Eğer i7 u i5 m gibi davranıyorsa i5 u i3 m gibi mi davranır oyunlar ekran kartı ise bu ışlemci ne ış yapar1600mhz hızda bu 740m 720m de sanırım
düşündüğünüz yol malesef yanlış.Bitin eskisi kadar önemli olduğunu düşünmüyorum üstteki arkadaş çok güzel örnek vermiş. Araba çift şeritli yolda da (64 bit) 100km hızla gider 4 şeritli (128 bit) yolda da 100km hızla gider.bunun ekran kartı 64bittir bu fiyattaki bilgisayara 128bit koyacak kadar kafayı yememiştir asus çünkü donanıma göre fiyat yüksek oluyor,performans ne kadar farkeder bilmiyorum
nasıl düşünmeliyiz gönlüm asus tan yana ama 250 tl fark olunca i5 u sıkıntı çıkarır mi fazlaaradaki fark %5 civarı çünkü 64bit GK208 çekirdek 980mhz de çalışarak 128bit olan GK107 yi yakalıyor.
ancak mimari farkı nedeni ile aradaki %5 lik fark bazen artabiliyor.
herşey böyle düz mantık değil.düşündüğünüz yol malesef yanlış.
Bu fark sanırım bizim hissedebileceğimiz kadar büyük değilaradaki fark %5 civarı çünkü 64bit GK208 çekirdek 980mhz de çalışarak 128bit olan GK107 yi yakalıyor.
ancak mimari farkı nedeni ile aradaki %5 lik fark bazen artabiliyor.
herşey böyle düz mantık değil.düşündüğünüz yol malesef yanlış.

haklısınBu fark sanırım bizim hissedebileceğimiz kadar büyük değil![]()
günlük kullanıcı için fark eden birşey yok..Bu fark sanırım bizim hissedebileceğimiz kadar büyük değil![]()

U serisi i5 alabilirsiniz ancak i3 e benzetemezsiniznasıl düşünmeliyiz gönlüm asus tan yana ama 250 tl
fark olunca i5 u sıkıntı çıkarır mi fazla
i3 lerde turbo yok 
Aynen bende görmedim veya onun alternatifi hd 8750 var 128 bitgünlük kullanıcı için fark eden birşey yok..
oyunlarda bazen optimize açısından fark edebiliyor. ancak herhangi bir eksik kalan tarafı olmaz...
zaten türkiyede 128bit olan 740m bulunmuyor. varsada ben bilmiyorum![]()
anladım yani aradaki 250tl değer hem asus olacak çok zorlayacagim pederiU serisi i5 alabilirsiniz ancak i3 e benzetemezsinizi3 lerde turbo yok
![]()
Ben ikna ettim ama dolar yüksekanladım yani aradaki 250tl değer hem asus olacak çok zorlayacagim pederi![]()