Enpatsu Shakugan
Üye
Güncel oyunları sorunsuz oynatır o bilgisayar.fiyata göre nasıl hangi oyunları oynar![]()
Güncel oyunları sorunsuz oynatır o bilgisayar.fiyata göre nasıl hangi oyunları oynar![]()
asus düşük bütçeli kişiler için diğer iyi özellikli pclerin yanına u işlemcili pc koyuyoMq daha iyi tabi ama malesef asusun tüm işlemcileri u
ama orta veya düşük seviyedeGüncel oyunları sorunsuz oynatır o bilgisayar.
Fiyat farkı olayı nedirevet diğeride 3.2 oluyotam olarak ben anlamadım sende anlatamadın
şu aradaki fiyat farkı olayınıda çözsek bende send memnun olcan
![]()
ıyi yaw o zamanGüncel oyunları sorunsuz oynatır o bilgisayar.
o kadar fark etmez diyorlar ya boşverŞu işlemcinin U olması yüzünden valla soğudum bilgisayar dan. Keske almasaydm
Kötü değil bilgisayarŞu işlemcinin U olması yüzünden valla soğudum bilgisayar dan. Keske almasaydm
aynenKötü değil bilgisayar
Bir saattir U işlemcileri kötülüyorsunuzKötü değil bilgisayar
aşırı bi fark yazmıyo zaten dert etmeŞu işlemcinin U olması yüzünden valla soğudum bilgisayar dan. Keske almasaydm

bende baktım fazla fark yok yaaşırı bi fark yazmıyo zaten dert etme![]()
Yüzde olarak düŞünecek olursak aralarında ne kadar bir fark vardır performans olarak? %30-%40 ? vsaşırı bi fark yazmıyo zaten dert etme![]()
Ben kotulemiyorumBir saattir U işlemcileri kötülüyorsunuz
kötüleyen benimBir saattir U işlemcileri kötülüyorsunuz
ama farkın tam olarak anlaşılması için kötü tarafı savunmam gerekti
nette yazılana göre %20 ancaama m'e göreYüzde olarak düŞünecek olursak aralarında ne kadar bir fark vardır performans olarak? %30-%40 ? vs
Neyse artık hayirlisi hocamkötüleyen benimama farkın tam olarak anlaşılması için kötü tarafı savunmam gerekti
nette yazılana göre %20 ancaama m'e göre
aldık kullanacağız mecbur.Işlemci fark daha iyi fakat ekran karti daha kötüLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbenim önceki paylaştığımla fark eder mi m ışlemci ama 720m![]()