The Shadow
Üye
laptop alınca oyunları çekip buraya koyarım anlarsınız

laptop alınca oyunları çekip buraya koyarım anlarsınız

Üstad konuşmuşşu bit olayına takılmaktan vazgeçmenin zamanı geldi de geçiyor.
64 bit yada 128 olması performansını %2-3 gibi değerler ile etkiler.
asıl performans gpu memory saat hızlarıyla belli olur ki
64bit le 128 bitin sadece saat hızları farklı.
aynı hızlarda çalıştırdıgınızda bir farkları olmaz![]()
mesajın devamı 64bit le 128 bitin sadece saat hızları
Yardım - Nvidia Gt 740m? - MaxiCepÜstad konuşmuşmesajın devamı 64bit le 128 bitin sadece saat hızları
farklı. aynı hızlarda çalıştırdıgınızda bir farkları
olmaz

@L-LumieRe den daha iyi bilemeyiz
@L-LumieRe den daha iyi bilemeyiz
Bakalim beni gpu clockla gecebilecek misin
Benimki dandikte olsa 128-bit 
EyvAllah kardesimpeki yeni aldigim asus nasil sence?
TakendisiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu muydu hocam aldığın

abi son önerdiğimiz pcnin biraz kötü çıkmasından sonra korkarak yorum yapıyorumTakendisi![]()
işlemci hariç gayet güzel pc
tek kafama takılan kısım işlemcinin U olması. aslına bakarsan U olması ne kadar etkiliyo bilmiyorum ama bi iki yerde karşıma çıkan yazılarda düşük voltajlı olduğu için önermemişlerdi. ama ekran kartına dencek bişi yok
ram ve hdd de gayet yeterliler 
Aynen öyle .64 bit ekran kartları güncel oyun oyunları rahatlıkla oynatır. Tabi bu güncel kartlarda geçerli. (740-840m)Anladım Bu Bit Olayını Otobanın Genişliği Gibi Ama Araba 150 Basıyorsa Bunu 2 Şeritli Yoldada 150 Basar, 4 Şeritli Yolda Da. %5'i Geçmez Diyorlar![]()
Düşük voltajli olmasının sebebi enerji tasarrufu + daha uzun şarj. Zaten gerektiğinde kendini yükseltiyorabi son önerdiğimiz pcnin biraz kötü çıkmasından sonra korkarak yorum yapıyorumişlemci hariç gayet güzel pc
tek kafama takılan kısım işlemcinin U olması. aslına bakarsan U olması ne kadar etkiliyo bilmiyorum ama bi iki yerde karşıma çıkan yazılarda düşük voltajlı olduğu için önermemişlerdi. ama ekran kartına dencek bişi yok
![]()
Hocam işlemci kötü mu yavabi son önerdiğimiz pcnin biraz kötü çıkmasından sonra korkarak yorum yapıyorumişlemci hariç gayet güzel pc
![]()
ben az bir araştırdım dediğiniz gibi diğer işlemcileri göre U olması tasarrufuimiş. Acaba tasarruf yaparken performanstan gozle görülür bir şekilde düşüş yaşatir mi orasını merak ediyorum doğrusu.tamamda genede bi 2.4ün performansını veremez bence. ki 2.4ler turbo boostla 3.2 oluyo bu işlemci 3.0 oluyo. ama dediğim gibi tam farkını bilmiyom benchmarka bakmak lazımAynen öyle .64 bit ekran kartları güncel oyun oyunları rahatlıkla oynatır. Tabi bu güncel kartlarda geçerli. (740-840m)
Düşük voltajli olmasının sebebi enerji tasarrufu + daha uzun şarj. Zaten gerektiğinde kendini yükseltiyor![]()
tam bilmiyorum bilenlere gelsin şu soruyu cevaplasın meraklıyızHocam işlemci kötü mu yavben az bir araştırdım dediğiniz gibi diğer işlemcileri göre U olması tasarrufuimiş. Acaba tasarruf yaparken performanstan gozle görülür bir şekilde düşüş yaşatir mi orasını merak ediyorum doğrusu.

var da neden boost olmadan 1.8bu turbo boost içinde Var Değil Mi otomatik çalışıyor aslında asıl hızı turbo olan arada güç tasarrufu ıçin düşürüyoyanlış mi

Normal kullanmda farkı hissetmezsin ben başka bir asus kullandım arkadaşda işlemci aynı bilgisayar gayet hızlıydıHocam işlemci kötü mu yavben az bir araştırdım dediğiniz gibi diğer işlemcileri göre U olması tasarrufuimiş. Acaba tasarruf yaparken performanstan gozle görülür bir şekilde düşüş yaşatir mi orasını merak ediyorum doğrusu.
U işlemcilerin özelliği düşük voltajlı ve performansı olmasıdır zaten 15w güçte çalışıyorvar da neden boost olmadan 1.8![]()
Doğrubu turbo boost içinde Var Değil Mi otomatik çalışıyor aslında asıl hızı turbo olan arada güç tasarrufu ıçin düşürüyoyanlış mi
u kaç çekirdek. tek veya çiftse mqye göre performası düşerU işlemcilerin özelliği düşük voltajlı ve performansı olmasıdır zaten 15w güçte çalışıyor
Doğru
@messevim in aldığı bilgisayar 4 çekirdekli.u kaç çekirdek. tek veya çiftse mqye göre performası düşer