Tavsiye Çok acil max. 1850 lira laptop tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
şu bit olayına takılmaktan vazgeçmenin zamanı geldi de geçiyor.
64 bit yada 128 olması performansını %2-3 gibi değerler ile etkiler.
asıl performans gpu memory saat hızlarıyla belli olur ki
64bit le 128 bitin sadece saat hızları farklı.

aynı hızlarda çalıştırdıgınızda bir farkları olmaz :oke:
Üstad konuşmuş :)mesajın devamı 64bit le 128 bitin sadece saat hızları
farklı. aynı hızlarda çalıştırdıgınızda bir farkları
olmazinceleyin :) Yardım - Nvidia Gt 740m? - MaxiCep

ByKatre

ByKatre

Üye
Anladım Bu Bit Olayını Otobanın Genişliği Gibi Ama Araba 150 Basıyorsa Bunu 2 Şeritli Yoldada 150 Basar, 4 Şeritli Yolda Da. %5'i Geçmez Diyorlar ;)

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
ismail

ismail

Üye
abi son önerdiğimiz pcnin biraz kötü çıkmasından sonra korkarak yorum yapıyorum :) işlemci hariç gayet güzel pc :) tek kafama takılan kısım işlemcinin U olması. aslına bakarsan U olması ne kadar etkiliyo bilmiyorum ama bi iki yerde karşıma çıkan yazılarda düşük voltajlı olduğu için önermemişlerdi. ama ekran kartına dencek bişi yok :) ram ve hdd de gayet yeterliler :)

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Anladım Bu Bit Olayını Otobanın Genişliği Gibi Ama Araba 150 Basıyorsa Bunu 2 Şeritli Yoldada 150 Basar, 4 Şeritli Yolda Da. %5'i Geçmez Diyorlar ;)
Aynen öyle .64 bit ekran kartları güncel oyun oyunları rahatlıkla oynatır. Tabi bu güncel kartlarda geçerli. (740-840m)
abi son önerdiğimiz pcnin biraz kötü çıkmasından sonra korkarak yorum yapıyorum :) işlemci hariç gayet güzel pc :) tek kafama takılan kısım işlemcinin U olması. aslına bakarsan U olması ne kadar etkiliyo bilmiyorum ama bi iki yerde karşıma çıkan yazılarda düşük voltajlı olduğu için önermemişlerdi. ama ekran kartına dencek bişi yok :) ram ve hdd de gayet yeterliler :)
Düşük voltajli olmasının sebebi enerji tasarrufu + daha uzun şarj. Zaten gerektiğinde kendini yükseltiyor ;)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Hocam işlemci kötü mu yav :) ben az bir araştırdım dediğiniz gibi diğer işlemcileri göre U olması tasarrufuimiş. Acaba tasarruf yaparken performanstan gozle görülür bir şekilde düşüş yaşatir mi orasını merak ediyorum doğrusu.

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
o bilgisayarda 64 bit 740m var ıyi yani araba 250 basıyor çift şeritli yol olsun varsın ;)

ismail

ismail

Üye
Aynen öyle .64 bit ekran kartları güncel oyun oyunları rahatlıkla oynatır. Tabi bu güncel kartlarda geçerli. (740-840m)
Düşük voltajli olmasının sebebi enerji tasarrufu + daha uzun şarj. Zaten gerektiğinde kendini yükseltiyor ;)
tamamda genede bi 2.4ün performansını veremez bence. ki 2.4ler turbo boostla 3.2 oluyo bu işlemci 3.0 oluyo. ama dediğim gibi tam farkını bilmiyom benchmarka bakmak lazım :)
Hocam işlemci kötü mu yav :) ben az bir araştırdım dediğiniz gibi diğer işlemcileri göre U olması tasarrufuimiş. Acaba tasarruf yaparken performanstan gozle görülür bir şekilde düşüş yaşatir mi orasını merak ediyorum doğrusu.
tam bilmiyorum bilenlere gelsin şu soruyu cevaplasın meraklıyız :sos

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
ByKatre

ByKatre

Üye
bu turbo boost içinde Var Değil Mi otomatik çalışıyor aslında asıl hızı turbo olan arada güç tasarrufu ıçin düşürüyo ;) yanlış mi

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Normal kullanmda farkı hissetmezsin ben başka bir asus kullandım arkadaşda işlemci aynı bilgisayar gayet hızlıydı

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
bilmiyorum benim düşündüğüm model farklı bunda nası ;)