Tavsiye Çok acil max. 1850 lira laptop tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Harddiski 2 ye bolup 2 ayri isletim sistemi kuruyon ;) Ben su an 3 lu boot ediyom bugun 4 lu yapcam :ehe
Cidden mi? İki işletim sistemini nasil yapıyoruz peki ? pc ye bir zarar i olur mu yavaşlatir mi ? Veya artıları nedir?

The Shadow

The Shadow

Üye
Cidden mi? İki işletim sistemini nasil yapıyoruz peki ? pc ye bir zarar i olur mu yavaşlatir mi ? Veya artıları nedir?
Birini bi bolumune digerini diger bolume kuruyon ;) Zarari olmaz artilari hangi uyg. hangisinde daha uygun calisiyosa orda kullanabilirsin ;) Sadece birinin bolumune digerinden erisemeyebilirsin :)

ByKatre

ByKatre

Üye
Aldığın markanin servisine yolluyorsunuz pc yi. onlar da gereken işlemleri yapiyorlar. eğer değişim e tabii derlerse size rapor gönderiyorlar o raporu fatura ile beraber pc depo ya gönderiyorsunuz onlar yenisini gönderiyorlar size.
Anladım Kardeş Sağol Ben Bi Tane Asus Düşünüyorum Diyelim Ki Garanti Arızası Direk Asus Servisine Götürüyorum Yani Pcdepo ıle ısim yokpardon son mesaj yanlış geldi opera mini yok mu :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Birini bi bolumune digerini diger bolume kuruyon ;) Zarari olmaz artilari hangi uyg. hangisinde daha uygun calisiyosa orda kullanabilirsin ;) Sadece birinin bolumune digerinden erisemeyebilirsin :)
Hele bir pc gelsin seni özelden bu konu için rahatsız ederim :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
ByKatre

ByKatre

Üye
kardeş sana bi şey sorayım diyelim android x86 windows nasıl görür o ayrı yapamadım bi türlü :)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
varya pcdepo elemanları hiçbirşey bilmiyor benim alacağım laptopda yorumları okuyordum adamın biri yazmış kaç bit ekran kartı vardır diye elemanlardan biri 128 demiş diğeri 64 demiş hangisine inancaz

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
varya pcdepo elemanları hiçbirşey bilmiyor benim alacağım laptopda yorumları okuyordum adamın biri yazmış kaç bit ekran kartı vardır diye elemanlardan biri 128 demiş diğeri 64 demiş hangisine inancaz
64 mü :kop2: :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
gerçi 64 ve 128 bit arasında ortalama yüzde 5 fark var çokda önemli değil

ByKatre

ByKatre

Üye
bit ne fark eder ne ise yarar :)

Enpatsu Shakugan