messevim
Üye
Cidden mi? İki işletim sistemini nasil yapıyoruz peki ? pc ye bir zarar i olur mu yavaşlatir mi ? Veya artıları nedir?Harddiski 2 ye bolup 2 ayri isletim sistemi kuruyonBen su an 3 lu boot ediyom bugun 4 lu yapcam
![]()
Cidden mi? İki işletim sistemini nasil yapıyoruz peki ? pc ye bir zarar i olur mu yavaşlatir mi ? Veya artıları nedir?Harddiski 2 ye bolup 2 ayri isletim sistemi kuruyonBen su an 3 lu boot ediyom bugun 4 lu yapcam
![]()
Bende alayım o zaman çantalı param olunca yenisini alırımTaktın sende 5 lira yafena mi iste çanta ya kitap koyuyorum boş duracak degil ya
![]()

Oyle yapBende alayım o zaman çantalı param olunca yenisini alırım![]()

ne kurdun o kadarHarddiski 2 ye bolup 2 ayri isletim sistemi kuruyonBen su an 3 lu boot ediyom bugun 4 lu yapcam
![]()

Birini bi bolumune digerini diger bolume kuruyonCidden mi? İki işletim sistemini nasil yapıyoruz peki ? pc ye bir zarar i olur mu yavaşlatir mi ? Veya artıları nedir?

Anladım Kardeş Sağol Ben Bi Tane Asus Düşünüyorum Diyelim Ki Garanti Arızası Direk Asus Servisine Götürüyorum Yani Pcdepo ıle ısim yokpardon son mesaj yanlış geldi opera mini yok muAldığın markanin servisine yolluyorsunuz pc yi. onlar da gereken işlemleri yapiyorlar. eğer değişim e tabii derlerse size rapor gönderiyorlar o raporu fatura ile beraber pc depo ya gönderiyorsunuz onlar yenisini gönderiyorlar size.

Hele bir pc gelsin seni özelden bu konu için rahatsız ederimBirini bi bolumune digerini diger bolume kuruyonZarari olmaz artilari hangi uyg. hangisinde daha uygun calisiyosa orda kullanabilirsin
Sadece birinin bolumune digerinden erisemeyebilirsin
![]()

kardeş sana bi şey sorayım diyelim android x86 windows nasıl görür o ayrı yapamadım bi türlüBirini bi bolumune digerini diger bolume kuruyonZarari olmaz artilari hangi uyg. hangisinde daha uygun calisiyosa orda kullanabilirsin
Sadece birinin bolumune digerinden erisemeyebilirsin
![]()

EtHele bir pc gelsin seni özelden bu konu için rahatsız ederim![]()

sadece windows kuracaksan iki tane kolayHele bir pc gelsin seni özelden bu konu için rahatsız ederim![]()
windows tan linux bölümlerimı görme programları var kardeş 
Mobilim gece girer belirtirim yorumuEyvAllah kardesimpeki yeni aldigim asus nasil sence?

TamamMobilim gece girer belirtirim yorumu![]()

64 müvarya pcdepo elemanları hiçbirşey bilmiyor benim alacağım laptopda yorumları okuyordum adamın biri yazmış kaç bit ekran kartı vardır diye elemanlardan biri 128 demiş diğeri 64 demiş hangisine inancaz

O ekran karti 64-bit olsa sahsen ben kufrederdim amagerçi 64 ve 128 bit arasında ortalama yüzde 5 fark var çokda önemli değil

Adamın biri battlefielt 3 kasmadan oynuyormuş ve ekran kartının 64 bit olduğunu söylüyor bit olayı eskide kaldı artıkO ekran karti 64-bit olsa sahsen ben kufrederdim ama![]()
Veriyolu genişliği detaylı anlatım için googlea bakbit ne fark eder ne ise yarar![]()
Emin olmaAdamın biri battlefielt 3 kasmadan oynuyormuş ve ekran kartının 64 bit olduğunu söylüyor bit olayı eskide kaldı artık