çocuğu 13'üne kadar cepten koruyun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
Bi aralar abi-kardeş metin2 oynuyorduk. Resmen bağımlısı haline gelmiştik ama Allah'tan 2 sene önce bıraktık oynamayı. Eskiden sürekli oyun oynardım hiç dışarı çıkmazdım ama oyunlarda sarmıyor artık. Valla artık arkadaşlar sürekli dışarı çıkarız. Bisiklet süreriz, top oynarız, kar yağınca arabalara kartopu atar kaçarız, öyle pek kavgacı bir tip değilim ama sataşan varsa döveriz. Kısacası fok balıkları çok yalnız :)
biz zaten koca herif olduk baba bu halimizle kavgalara girmeyiz ben küçük yaşlardan bahsediyorum kaplanlar aç bu arada :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
online oyunlar hayattan koparıyor adamı vesselam

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye

biz zaten koca herif olduk baba bu halimizle kavgalara girmeyiz ben küçük yaşlardan bahsediyorum kaplanlar aç bu arada :D

Benim daha çok var koca herif olmama daha 15 yaşındayım. Yoğurt faydalı :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayatın tadını çıkarmaya bak kardeşim :)

enkazcı

Üye
bende 15im babalar :)

spy ghost

spy ghost

Üye
ben ilk telefonumu 5 sene önce aldım ama Sar değeri olayını 2 sene önce öğrendim ondan sonra daha dikkatli oluyor telefon alımlarında

marist

marist

Üye
Metin2 OLsun DiqeR OyunLar OLsun, İnternet OLsun Çok FazLa BağLanıLdığında SosyaL Hayatı Tamamen Çöker. Sosyal ALanLarda Sohbete KatıLmaz. Sadece DinLer. Çok Yaşadım Ben.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
18'imde çok fazla gerektiği için cep telefonu almıştım. Bence 18 yaşına kadar gereksiz birşey telefon. Tablet daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...