Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çocuğu 13'üne kadar cepten koruyun
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheMadness
Üye
Oynasın tabi de bilgisayarda, ona karşı değilim. Dışarı çıkmıyor, hep oyunda.
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
kendini ezdirmesin korumayı bilsin tabi ama bunun için kavga etmesi gerekmez 20 yaşındayım ömrümde hiç kavgaya ihtiyacım olmadı baba hakkımı da yedirmedim hiç bi zaman
kendini ezdirmesin korumayı bilsin tabi ama bunun için kavga etmesi gerekmez 20 yaşındayım ömrümde hiç kavgaya ihtiyacım olmadı baba hakkımı da yedirmedim hiç bi zaman
valla hacı biz toplanırdık karşı mahalledekileri döverdik o zevki hiçbişeyde tadamazsın ha bide mahalleye okula yeni geleni dövme olayı vardı o ayrı bişi
valla hacı biz toplanırdık karşı mahalledekileri döverdik o zevki hiçbişeyde tadamazsın ha bide mahalleye okula yeni geleni dövme olayı vardı o ayrı bişi
ayriyetten bide böle izbandut gibileri olurdu arada ozaman kaçışımızı görecen çocukluk böle bişi yani yolun kenarlarına iki tane takoz koyup top oynama ne bilim yaz akşamları 11 e kadar saklambaç keyfi...
M@cros
Üye
Konu adı cep telefonun zararlarından nereye geldiHeralde sonunda penguenler çok yanlızla bitiririz.
fok balıkları yalnız olan baba valla çocukluk hiçbişeye benzemez ama geri de gelmiyor şimdiki çocuklara bakınca kendi çocukluğumu doya doya yaşamışım diyorum
M@cros
Üye
Bay Tahmin e döndü.Futbol ile tek alakası konusu ama içerik...
HaqperesT
Üye
kavga ederken bazan telefonla kaş yarardık deyin ki telefonun zararlarından sapmış görünmeyelim
3310 accık darp eder daha önceki ericsonlar öldürebilir baba
MoleküL1997
Üye
Bi aralar abi-kardeş metin2 oynuyorduk. Resmen bağımlısı haline gelmiştik ama Allah'tan 2 sene önce bıraktık oynamayı. Eskiden sürekli oyun oynardım hiç dışarı çıkmazdım ama oyunlarda sarmıyor artık. Valla artık arkadaşlar sürekli dışarı çıkarız. Bisiklet süreriz, top oynarız, kar yağınca arabalara kartopu atar kaçarız, öyle pek kavgacı bir tip değilim ama sataşan varsa döveriz. Kısacası fok balıkları çok yalnız