çocuğu 13'üne kadar cepten koruyun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheMadness

TheMadness

Üye
Oynasın tabi de bilgisayarda, ona karşı değilim. Dışarı çıkmıyor, hep oyunda.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kendini ezdirmesin korumayı bilsin tabi ama bunun için kavga etmesi gerekmez 20 yaşındayım ömrümde hiç kavgaya ihtiyacım olmadı baba hakkımı da yedirmedim hiç bi zaman

doctorrr

doctorrr

Üye
kendini ezdirmesin korumayı bilsin tabi ama bunun için kavga etmesi gerekmez 20 yaşındayım ömrümde hiç kavgaya ihtiyacım olmadı baba hakkımı da yedirmedim hiç bi zaman
valla hacı biz toplanırdık karşı mahalledekileri döverdik o zevki hiçbişeyde tadamazsın ha bide mahalleye okula yeni geleni dövme olayı vardı o ayrı bişi :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
onlar kavga değilki baba :D ego tatmini :D

M@cros

M@cros

Üye

valla hacı biz toplanırdık karşı mahalledekileri döverdik o zevki hiçbişeyde tadamazsın ha bide mahalleye okula yeni geleni dövme olayı vardı o ayrı bişi :D
Kardeş ne biçim mahallede yaşamışsın nefes alsan dayak yicen:D

HaqperesT

HaqperesT

Üye

Allahtan senle aynı okulda degilmisiz. Allah bilir kac veled dovmussun

RedFactions

RedFactions

Üye
Telefonların beyine zarar vermediği artık açıklandı zaten korkulacak birşey yok :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
baba piskopata çıkıcak adın :kop2:

M@cros

M@cros

Üye
Bizde linç ederiz:D

doctorrr

doctorrr

Üye
yav attığımız dayak kadar bizde dayak yedik babalar hem tek girişmezdik grupça dalardık :D

---------- Eklendi @ 15:00:09 ---------- Yazıldı @ 14:57:25 ----------

ayriyetten bide böle izbandut gibileri olurdu arada ozaman kaçışımızı görecen çocukluk böle bişi yani yolun kenarlarına iki tane takoz koyup top oynama ne bilim yaz akşamları 11 e kadar saklambaç keyfi...:D

M@cros

M@cros

Üye
Konu adı cep telefonun zararlarından nereye geldi:DHeralde sonunda penguenler çok yanlızla bitiririz.:d:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
fok balıkları yalnız olan :D baba valla çocukluk hiçbişeye benzemez ama geri de gelmiyor şimdiki çocuklara bakınca kendi çocukluğumu doya doya yaşamışım diyorum

M@cros

M@cros

Üye
Bay Tahmin e döndü.:DFutbol ile tek alakası konusu ama içerik...:D

HaqperesT

HaqperesT

Üye
kavga ederken bazan telefonla kaş yarardık deyin ki telefonun zararlarından sapmış görünmeyelim

(*^﹏^*)

doctorrr

doctorrr

Üye
MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Bi aralar abi-kardeş metin2 oynuyorduk. Resmen bağımlısı haline gelmiştik ama Allah'tan 2 sene önce bıraktık oynamayı. Eskiden sürekli oyun oynardım hiç dışarı çıkmazdım ama oyunlarda sarmıyor artık. Valla artık arkadaşlar sürekli dışarı çıkarız. Bisiklet süreriz, top oynarız, kar yağınca arabalara kartopu atar kaçarız, öyle pek kavgacı bir tip değilim ama sataşan varsa döveriz. Kısacası fok balıkları çok yalnız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...