çocuğu 13'üne kadar cepten koruyun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
çocuğu 13'üne kadar cepten koruyun
13 yaşına kadar beyin gelişimini henüz tamamlanmayan çocuklarımızı cep telefonlarının radyasyonundan uzak tutmamız onları kanserden korur arkadaşlar benim sizden öğrenmek istediğim konu şu şimdi biz telefonu çok kulanıyoruz hatta benim elimde hiç düşmüyor telefonu normal kulanmak var bide telefonu hatsızda kulanmak var hatsızda kulanmak şebekeyle olan bağlantıyı tamamen kapatıyor radyasyon şebekeden gelen birşeymi yoksa normalde telefondan mı çocukların eline telefonu verirken hatsızda vermek radyasyonu kesiyormu cevaplarını bekliyorum

TheMadness

TheMadness

Üye
Büyük bir yanlışın var, yıllarca test edildi radyasyonu, cep telefonunun radyasyonunun insanlara zararı yok.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sar değeri düşük cihazlar üretiliyor artık

doctorrr

doctorrr

Üye
beyler linkteki ntv nin haberine bakarsanız iyi olur :oke:

TheMadness

TheMadness

Üye
sar değeri düşük cihazlar üretiliyor artık

Yüksek olsa da zarar vermiyor, sadece beyindeki hareketliliği arttırıyor, bu da kötü bir şey değil.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
13 yaşına kadar beyin gelişimini henüz tamamlanmayan çocuklarımızı cep telefonlarının radyasyonundan uzak tutmamız onları kanserden korur arkadaşlar benim sizden öğrenmek istediğim konu şu şimdi biz telefonu çok kulanıyoruz hatta benim elimde hiç düşmüyor telefonu normal kulanmak var bide telefonu hatsızda kulanmak var hatsızda kulanmak şebekeyle olan bağlantıyı tamamen kapatıyor radyasyon şebekeden gelen birşeymi yoksa normalde telefondan mı çocukların eline telefonu verirken hatsızda vermek radyasyonu kesiyormu cevaplarını bekliyorum

baz istasyonuyla alakalı radyasyon onda yuksek

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ama sosyolojik açıdan bir çocuk bilgisayar ve telefonla ne kadar geç tanışırsa bence o kadar iyi şimdi ki bebeler pc başında büyüyor

doctorrr

doctorrr

Üye
ama sosyolojik açıdan bir çocuk bilgisayar ve telefonla ne kadar geç tanışırsa bence o kadar iyi şimdi ki bebeler pc başında büyüyor
8 yaşındaki çocuğun 10 tane facebook hesabı var ayriyetten bide metin2 de sakallı göbekli adamlara taş çıkartıyolar yav...:nono:

HaqperesT

HaqperesT

Üye
gorüşme ve internette dolaşırken telefon en fazla radyasyon yaydıgı zamandır. Bunun dışında belirli aralıklarla sinyal gonderir; dolayısla yatarken biraz uzaga koymak gerekir.
baz istasyonun yaydıgı radyasyon telefonu olmayanları da etkiler.
radyasyonun insana etki ettigi mutlaktır; ancak zarar mı verir yoksa fayda mı verir işte bu bilinmiyor yada bizden saklanıyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
telefon zarar vermez..baba o metin2 tam illet ya bi internet kafeye giriyosun bütün bebeler onu oynuyor bıcır bıcır konuşuyorlar

TheMadness

TheMadness

Üye
telefon zarar vermez..baba o metin2 tam illet ya bi internet kafeye giriyosun bütün bebeler onu oynuyor bıcır bıcır konuşuyorlar

Benim yeğen oynuyordu hesabının şifresini değiştirdim oynamasın diye

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
benim öğrenmek istediğim arkadaşlar telefon hatsızdayken herhangi bir zararı varmı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hatsızda da yok hatlıda da kardeşim meraklanma.. hatsızda zaten telefona sinyal gelmez..

Çok iyi yapmışsın Madness :oke:

theposies

theposies

Üye
bence cocukları biraz hür bırakak gerek o telefon kendi öz güvenlerini arttıracaktır .

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
çocuğu sosyal bi şekilde yetiştirmek lazım çocuk dediğin sokakta misket aylık tek kale falan bunlarla büyür be abi :)

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen bisiklet sürsün top oynasın kavga etsin :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kavga etmese de olur :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...