Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Diyosun :D hemen deniyorum abii :D benm yine indirme yarda kesildi o unofficial.Şimdi pc den indiricem.Gapps da insin hemen o değişik romu kruayım

Tekrar indirme sayfasina girince kaldigi yerden devam etmiyormu?

baskahmet

baskahmet

Üye
Tekrar indirme sayfasina girince kaldigi yerden devam etmiyormu?
hayır.Şimdi o aicp romu kurdumda aynı cm duvar kağıdı değşk tema desteği yok bu kadar :) unofficial kuracam şimdi sen kurdunmu
bahadır abi unofficialı kurdum da iyi olmuş duvar kağıdı değişmiş :) screen recorder özeliği de vr

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
hayır.Şimdi o aicp romu kurdumda aynı cm duvar kağıdı değşk tema desteği yok bu kadar :) unofficial kuracam şimdi sen kurdunmu
bahadır abi unofficialı kurdum da iyi olmuş duvar kağıdı değişmiş :) screen recorder özeliği de vr

Bende kurdum sorun gorunmuyor.
Sarj nasil gidecek bakalim

baskahmet

baskahmet

Üye
Bahadir abi unofficial daha rahatmis. 10-15 gunde 1 guncelleme geliyo. Benim icin daha iyi. Gunde 1 guncelleme gelmesinden iyidir

qradyant

qradyant

Üye
Ben en son gelen güncellemeyi yükledim. Offical versiyonunu :)
@Bahadir_fb OTG kablosu ile S4 mini ye USB bağlamaya çalıştım olmadı. Farklı apk lar, xml dosyaları denedim yine olmadı. Bu konu ile ilgili fikrin var mı

@reflex Senin bir fikrin var mı ?

Son düzenleme:
baskahmet

baskahmet

Üye
@Bahadir_fb OTG kablosu ile S4 mini ye USB bağlamaya çalıştım olmadı. Farklı apk lar, xml dosyaları denedim yine olmadı. Bu konu ile ilgili fikrin var mı
Unofficial daha rahat gibi guncelleme zit pirt gelmiyor rahat :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

Bilgim yok dostum

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Beyler suan hepiniz hangi romdasiniz :D

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Hangi konuda ? Hizlilik felan diyorsan o konuda esitler. Hep guncellemek istiyosan official yok 1,2 hafta guncelleme gelmesin iyi olur diyorsan unofficial
Guncelleme gelince cm updates kismindan yuklemek istiyorum hangisi sence

baskahmet

baskahmet

Üye
Guncelleme gelince cm updates kismindan yuklemek istiyorum hangisi sence
Unofficiali ordan officiale guncelleyebiliyorsun. Officiali yeni surume guncelleyebiliyorsun. Ama unofficiali unofficiale guncelleyemiyorsun ( 10-15 gunde 1 guncelleme geliyor surekli kullanim olayi var )

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Unofficiali ordan officiale guncelleyebiliyorsun. Officiali yeni surume guncelleyebiliyorsun. Ama unofficiali unofficiale guncelleyemiyorsun ( 10-15 gunde 1 guncelleme geliyor surekli kullanim olayi var )
Ben yani guncelleme gelince direk rom deistirmeden guncellemek istiyorum cm updatesten hangi surum

Üst Alt