Bahadir_fb
Üye
Ben hep unofficial kullanıyorum da sen officialdesin dimi kalcaksın onda
Bunu öbürünün uzerıne yuklesem tel acilir mi acaba pc yok suan elimde düşünceliyim

Ben hep unofficial kullanıyorum da sen officialdesin dimi kalcaksın onda

Açılır abi niye açılmasın ben her zaman öyle yapıyomBunu öbürünün uzerıne yuklesem tel acilir mi acaba pc yok suan elimde düşünceliyim![]()
cm 11 in üzerine 12 onun üzerine miui felan kuruyom hiçbirşey olmuyor ki 
Açılır abi niye açılmasın ben her zaman öyle yapıyomcm 11 in üzerine 12 onun üzerine miui felan kuruyom hiçbirşey olmuyor ki
![]()

Ne demek abi indireyimBunun üzerine offıcal yükledim de bunda sorun olursa iş çıkar başıma sen yükle o zaman haber ver ona göre yuklıyım![]()

Abi ya inmiyor. Download diyorum yukari atiyo
Chrome ile deniyorum 2 tarayici denedm.olmadiBi bakiyım
Abi ya inmiyor. Download diyorum yukari atiyo
Tamam bende chrome ile denedim olduSorun yok ınıyor
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
abi birsey olmaz merak etme insin sende kurTamam bende chrome ile denedim olduabi birsey olmaz merak etme insin sende kur

Cwm de stock yedegin yokmu benm var vallagorucez bakalım dönüş yapmazsam telefon açılmamıştır merak etmeyin yanı![]()

Bu arada senin cwm de stock yedegin yokmu ? Keske alsaydin![]()

Benim varYok maalesef pc var diye gerek duymadım ama lazım olmaz herhalde![]()
pc de elimin altinda ama cwm den yuklemek daha hos oluyor. Bu arada sanki unoficial biraz daha iyi gibi ?Benim varpc de elimin altinda ama cwm den yuklemek daha hos oluyor. Bu arada sanki unoficial biraz daha iyi gibi ?

Benimki yarida kesildiİndirdim şimdi yukleyecem![]()
tekrar indirem. Bu arada baska rom var aicp s4 mini 3g lollipop diye o da var denesem mi 
Benimki yarida kesilditekrar indirem. Bu arada baska rom var aicp s4 mini 3g lollipop diye o da var denesem mi
![]()

Deneyeyimmi şimdiBaşlamışken sıradan hepsini dene![]()
DiyosunTabi hızını almışken sıradan git![]()
hemen deniyorum abii
benm yine indirme yarda kesildi o unofficial.Şimdi pc den indiricem.Gapps da insin hemen o değişik romu kruayım