Bahadir_fb
Üye
Diyosunhemen deniyorum abii
benm yine indirme yarda kesildi o unofficial.Şimdi pc den indiricem.Gapps da insin hemen o değişik romu kruayım
Tekrar indirme sayfasina girince kaldigi yerden devam etmiyormu?
Diyosunhemen deniyorum abii
benm yine indirme yarda kesildi o unofficial.Şimdi pc den indiricem.Gapps da insin hemen o değişik romu kruayım
hayır.Şimdi o aicp romu kurdumda aynı cm duvar kağıdı değşk tema desteği yok bu kadarTekrar indirme sayfasina girince kaldigi yerden devam etmiyormu?
unofficial kuracam şimdi sen kurdunmu
screen recorder özeliği de vrhayır.Şimdi o aicp romu kurdumda aynı cm duvar kağıdı değşk tema desteği yok bu kadarunofficial kuracam şimdi sen kurdunmu
bahadır abi unofficialı kurdum da iyi olmuş duvar kağıdı değişmişscreen recorder özeliği de vr
Unofficial daha rahat gibi guncelleme zit pirt gelmiyor rahatBen en son gelen güncellemeyi yükledim. Offical versiyonunu
@Bahadir_fb OTG kablosu ile S4 mini ye USB bağlamaya çalıştım olmadı. Farklı apk lar, xml dosyaları denedim yine olmadı. Bu konu ile ilgili fikrin var mı

Güncellemeyi iptal ederim olur biter, Sıkıntı yokUnofficial daha rahat gibi guncelleme zit pirt gelmiyor rahat![]()

Ben en son gelen güncellemeyi yükledim. Offical versiyonunu
@Bahadir_fb OTG kablosu ile S4 mini ye USB bağlamaya çalıştım olmadı. Farklı apk lar, xml dosyaları denedim yine olmadı. Bu konu ile ilgili fikrin var mı
Hm... Araştırmaya devamBilgim yok dostum

Cm 12Beyler suan hepiniz hangi romdasiniz![]()
Hangi surum officalmi unofficalmi

Ben ve bahadir abi unifficial son surum, gradyant official son surumHangi surum officalmi unofficalmi![]()
Hangisi daha iyiBen ve bahadir abi unifficial son surum, gradyant official son surum![]()

Hangi konuda ? Hizlilik felan diyorsan o konuda esitler. Hep guncellemek istiyosan official yok 1,2 hafta guncelleme gelmesin iyi olur diyorsan unofficialHangisi daha iyi![]()
Guncelleme gelince cm updates kismindan yuklemek istiyorum hangisi senceHangi konuda ? Hizlilik felan diyorsan o konuda esitler. Hep guncellemek istiyosan official yok 1,2 hafta guncelleme gelmesin iyi olur diyorsan unofficial
Unofficiali ordan officiale guncelleyebiliyorsun. Officiali yeni surume guncelleyebiliyorsun. Ama unofficiali unofficiale guncelleyemiyorsun ( 10-15 gunde 1 guncelleme geliyor surekli kullanim olayi var )Guncelleme gelince cm updates kismindan yuklemek istiyorum hangisi sence
Ben yani guncelleme gelince direk rom deistirmeden guncellemek istiyorum cm updatesten hangi surumUnofficiali ordan officiale guncelleyebiliyorsun. Officiali yeni surume guncelleyebiliyorsun. Ama unofficiali unofficiale guncelleyemiyorsun ( 10-15 gunde 1 guncelleme geliyor surekli kullanim olayi var )
Kardesim. Yazdigimi anlamadinmi ?? Official ordan guncelleniyor unofficial degilBen yani guncelleme gelince direk rom deistirmeden guncellemek istiyorum cm updatesten hangi surum
Officali indiriyorum o zamanKardesim. Yazdigimi anlamadinmi ?? Official ordan guncelleniyor unofficial degil