Ultraslan8
Üye
Bende unofficali indiriyombelkide romdan kaynaklı bişeydi bu unoffical ı denicem
Bende unofficali indiriyombelkide romdan kaynaklı bişeydi bu unoffical ı denicem
Gercekten bulamadim flashlanabilir cwmyiSakin olun. Herşey konuda var sorduklarınızın cevabı. Birsz araştırın
Konuda varya 4.4.2 cwm si kardeşimGercekten bulamadim flashlanabilir cwmyi
Bulamadim yada ben goremiyorumKonuda varya 4.4.2 cwm si kardeşim
Kardeşim 1.sayfaya git konunun anlatımına bakBulamadim yada ben goremiyorum
Ben onu demiyorum bilgisayardan yukleniyo hepsi ben cwmden flaslanan cwm yi ariyorumKardeşim 1.sayfaya git konunun anlatımına bak
Öyle bir şey yok işte pc lazım. Sendeki orijinal cwm ise pc lazımBen onu demiyorum bilgisayardan yukleniyo hepsi ben cwmden flaslanan cwm yi ariyorum
Oyle var wonderde vardi ama bunda yok sanirim bende ankarada oldugum icin pc yokÖyle bir şey yok işte pc lazım. Sendeki orijinal cwm ise pc lazım
Kardeş dur buldum play store gir custom recovery yaz ilkine gir yükle ordan cwm yükleme seçeneği varOyle var wonderde vardi ama bunda yok sanirim bende ankarada oldugum icin pc yok
Ama bende root yokKardeş dur buldum play store gir custom recovery yaz ilkine gir yükle ordan cwm yükleme seçeneği var
AhahAma bende root yok
root yoksa hiçbirşey yapamazsın s4 miniyede telefondan root atılmıyor sen hazırlıksız gelmişsinAynen oyle istanbula kadar sabretcdm artikAhahroot yoksa hiçbirşey yapamazsın s4 miniyede telefondan root atılmıyor sen hazırlıksız gelmişsin

İnternet cafe git 30 dk açtır işlemler 15dk sürerAynen oyle istanbula kadar sabretcdm artik![]()
Iste internet kafe olsa hemen gidrim buralarda hic yokİnternet cafe git 30 dk açtır işlemler 15dk sürer

Root olsaydı hallederdin aslında o da yokmuşIste internet kafe olsa hemen gidrim buralarda hic yok![]()

Aynen ya cwmden flaslayarak olsa guzel olurduRoot olsaydı hallederdin aslında o da yokmuş![]()

Şansına küs ne diyelimAynen ya cwmden flaslayarak olsa guzel olurdu![]()
AynenŞansına küs ne diyelim