baskahmet
Üye
Eminim diyemem ama bildigim bu.Ahmet binbaşım peki bu konuda emin miyiz ? Çünkü forumda bi çok arkadaş garantiye gönderdiklerinde rootlu cihaz deyip garantiye almamışlar. Eğer siz eminim derseniz ben bugün 5.0.2 y, yükleyecem.
Arkadasim gonderdi. Custom yukledi sonra triangle kullanmadan stock yukleyip verdi aldilar garantiyeCostum rom yükleyip sonrasında garantiye gönderen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi acaba ?
Oha bu süper olduLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yalniz greenify çalışmayanlar listesinde
Bende telefona attım philiz yükleyip kurucam güncellemeyiYuklıyım bari
Bende telefona attım philiz yükleyip kurucam güncellemeyi
Bahadır abi fena bir değişiklik var heryer türkçe olmuş unofficial son sürüm müthiş ayarlara yeni kısımlar eklenmiş müthiş müthiş müthiş
Hayir yok 0 sorun var muthis yapmislar.Tuşlara titreşim ekleyemedim ben sende sorun varmi tıtresımde
Hayir yok 0 sorun var muthis yapmislar.
Bahadır abi sen unofficial son sürümdemisin ? O resim ekleme yerine resim eklenmiyor.Sende ekleniyor mu
Bende kameradan çekince de eklenmiyor ne hikmetseSu anda unoffıcal deyim
Ben uzun zamandır ekleyemıyorum ikisinde de ama kameradan çekince eklenıyor.
Yok hocam olmaz. Sorunsuz kullaniyorumArkadaşlar efs dosyasının yedeğini almaya gerek varmı ? Telefon yurt dışı değil. İmei uçma gibi bi sorun olur mu ?
Tmm hocam teşekür ederim.Yok hocam olmaz. Sorunsuz kullaniyorum
Hocam sunu soyleyeyim. S4 Mininin en stabil romu suan cm12 olarak gozukuyor. Cunku bu rom seri ve pil dostu benim cihazda. Gorseli ve iconlari buyuk ve kotu gelebilirTmm hocam teşekür ederim.
Hocam sunu soyleyeyim. S4 Mininin en stabil romu suan cm12 olarak gozukuyor. Cunku bu rom seri ve pil dostu benim cihazda. Gorseli ve iconlari buyuk ve kotu gelebilir
Launcher kullanarak cok guzel yapabilirsin. Zevkine bagliBak bu da benimki.
Evet hocam. O sorun var. Bu rom bosta 300 mb ram yiyor. Browser+facebook acik 800 mb bos ram var 700 kullaniyor. Uygulama acma sureleri cok iyi. Tema destegi var. Bu rom ilk ciktiginda yukledim dosya yoneticisi yoktuHocam videolardan da izledim cm12 yi. Yani telefon garanti dışı kalsa bile ben niyeti bozdum birazdan yükleyecem. Nefret ediyorum samsungun romlarından. Rehber basıyorum 2-3 ssaniye bekleyip öyle açılıyor. Sırf rom 700 mb ram yiyor. O yüzden niyeti bozdum yüklüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?