Bahadir_fb
Üye
Ben note 2 cm 12 kullanıyorum ilk cm deneyimim.SD karta uygulama taşıma yokmu cm lerde
Titanyum yada sd2 gibi uygulamalarla tasıyabılırsınız.
Ben note 2 cm 12 kullanıyorum ilk cm deneyimim.SD karta uygulama taşıma yokmu cm lerde
TeşekkürlerTitanyum yada sd2 gibi uygulamalarla tasıyabılırsınız.
stock olarak hangi ülkeninkini yükleyim rusya iyi gelmedi

NEDENKİ BAZEN FARKLI ÜLKELERİN STOCKLARI PERFORMANSLARI FARKLI OLABİLİYOMUŞSen bence telefonu degıstır.
Rom değiştirmekle olacak iş değil bu![]()

NEDENKİ BAZEN FARKLI ÜLKELERİN STOCKLARI PERFORMANSLARI FARKLI OLABİLİYOMUŞ![]()
usta stock 4.2.2yi yüklesem hangi kerneli uygun görürsünPerformans farkı niye olsun?
En fazla birkaç fıxleme olur fark olarak ve bu fıxlemede senin yada benim farkedebılecegım düzeyde olmaz.
usta stock 4.2.2yi yüklesem hangi kerneli uygun görürsün

biz dönüş yolunu bulduk adamlar sadece kerneli değiştirmişler yine normal 4.2.2ye dönüyosun ama kernel farklı bende kerneli beğenmedimde senin aklında stocka uygun kernel varmı dicektimKernelden anlamiyorum ne iş yaptigini merak edip arastirmadim bile
Bu arada 4.4.2 yuklu degilmi sende nasil donus yapacaksin?
biz dönüş yolunu bulduk adamlar sadece kerneli değiştirmişler yine normal 4.2.2ye dönüyosun ama kernel farklı bende kerneli beğenmedimde senin aklında stocka uygun kernel varmı dicektim

istersen sana aupload edip atabilirm dosyayıBuldunuzda paylastinizmi?
Bizde faydalanalim bilgilerinizden
Dedigim gibi kernel ile ilgili hic bilgim yok
normal stock yükler gibi odinden yükliceksin o kadar dediğim gibi bi farkı yok sadece kerneli farklı 
istersen sana aupload edip atabilirm dosyayınormal stock yükler gibi odinden yükliceksin o kadar dediğim gibi bi farkı yok sadece kerneli farklı
![]()
peki sen bilirsinHmm biliyorum onu gerek yok.

Uygulama yüklemesne başalmadan önce Sırasıyla Ayarlar - Uygulamalar - Seçenekler - Tercih Edilen Yükleme Konumu- Çkarılabilir SD kart işlemini yaparsanız yüklediğinz bütün uygulamalar SD karta yüklenirBen note 2 cm 12 kullanıyorum ilk cm deneyimim.SD karta uygulama taşıma yokmu cm lerde
Ona uygun farkli kerneller varmi ya ben bulamadimdaBahadır abi 4.2 dönüş var ama kernel farklı ben buldum![]()
Var. Brisk v4 kernel var 9192 ve 95 için. 9192 brisk kernel bizimkine kurulabiliyor. Bizzat denedimOna uygun farkli kerneller varmi ya ben bulamadimda
Tamam bi deneyim onu kernel nasil iyimiVar. Brisk v4 kernel var 9192 ve 95 için. 9192 brisk kernel bizimkine kurulabiliyor. Bizzat denedim
4.2 de misin sen ? Yine habire rom atıyon bataryan mal oldu afedersindeTamam bi deneyim onu kernel nasil iyimi
Yok gecicem ama bu rusyaya gectigimde asıl bunda sarj cok hizli bitiyo4.2 de misin sen ? Yine habire rom atıyon bataryan mal oldu afedersinde