Bahadir_fb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar Arco68 tarafından official cm12 yayınlandı. Bu romdan farklı bir inşa deneyen arkadaşlar var mı? Eğer stabilite ve şarj konusunda iyiyse garantiyi feda ederek yüklemeyi düşünüyorum. Bahsettiğim yeni sürüm için yeni bir konu açabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim. Yeni konu açılmalı diye düşünüyorum, çünkü geliştiriciler farklı, yeni bir inşa ve Arco68 çok yetenekli bir geliştirici kısa sürede ağırlık onun romuna kayacaktır. Ayrıca official cm12.
Ekleme: Konuyu açan arkadaş indirme linkini güncellemiş official cm12 indirmiş oluyoruz yani arco68'in romunu ancak bu konuda daha önce yazılıp çizilenler F4k adlı arkadaşımızın romu idi unofficial olan, iki rom için farklı konu açılması daha hoş olurdu. Böylece hangi rom daha iyiyse onu kullanırız.
Peki tamam official cm12 hakkındaki yorumlarını alabilir miyim? Test ettikten sonra.Dostum fark varsa diğer linkleride eklerim ayrı konuya gerek olduğunu düşünmüyorum zaten genelde fikir alışverişi oluyor konuda yani ayrı konu olsada farklı yorumlar olmayacak.
Evet romu yüklüyorum yarım saate donerim heralde
Recovery gir wipe data ve wipe cache yapbeyler ben daha önce yüklemedim şimdi bu sayfa daki şeyi yükleyip açmaya çalıştım 15 dk dır açılmıyor yardım
Bence snapshot ı bekleyinabi kötümü ya tüm hevesim kaçtı
Kamerada sıkıntı yok bende ya. Müzik çalar ilk açtığımda direkt hata verdi dk 1 gol 1kamera çalışmıyor galeri de yok
kamera çalışmıyor galeri de yok
Peki tamam official cm12 hakkındaki yorumlarını alabilir miyim? Test ettikten sonra.
Şarjda farklılık var mı hocamGaleri nasıl yok?
Statusbara tarih ekleme yok bunda.
Root yetkisi için supersu reciveryden yüklemem gerekti, apk olarak olumlu sonuç alamazsanız zip olarak yukleyin
Kamera, galeri, muzik, mesaj
test etmeden sildim. Bunların dışında sorun gorunmuyor.
Şarjda farklılık var mı hocam
Teşekkür ederim diğer arkadaşlarında yorumlarına bakarak biraz daha beklemeye karar verdim. Snapshot versiyonu çıkarsa onu kurarız artık.Galeri nasıl yok?
Statusbara tarih ekleme yok bunda.
Root yetkisi için supersu reciveryden yüklemem gerekti, apk olarak olumlu sonuç alamazsanız zip olarak yukleyin
Kamera, galeri, muzik, mesaj
test etmeden sildim. Bunların dışında sorun gorunmuyor.
Bende herşey düzgün çalışıyo gayet güzel müzik çalar sadece ilk açtığımda attı attığı anda bi daha girdim bu sefer açtı şuanda tek gördüğüm ufak bi sorun var o da telefonun ekranı kilitliyken orta tuş teli uyandırmıyo oda muhteelen bir sonraki güncellemede halledilir Unofficialdaki gibi hala türkçeye çevrilmemiş yerler var benim telde gayet iyi çalışıyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?