Pil kalibrasyonumu ? Du batterynin akıllı şarz özelliğini açın şarz 100 olunca çıkarıp takın 10 dk sonra şarz olucak dicek 10 dk sonra tekrar uygulayın bunu bir kaç kez yapın farkı görüceksiniz.
Dediğiniz şekilde Wipe'lar - Rom - Gapps ardından verdiğiniz Super Su Pro 2.39'u flashlamadı error verdi bende 2.37 vardı elimde onu flashladım ardından marketten güncelleyip prograı açtım kod güncellemesi lazım dedi ve güncelledide ancak yine root yetkisi yok telefonda ?
Evet iyi sıkıntı yok müziktede sıkıntı yok
Daha bunun üstüne bir sürü şey eklenir, düzeltmeler temalar işte material düzenlemesi performams düzenlemesi yolu var ama cm 11 kitkat gibi değil ilk cm11 çıktığında zor kullanılıyodu bunda öyle bir sorun yok
Evet iyi sıkıntı yok müziktede sıkıntı yok
Daha bunun üstüne bir sürü şey eklenir, düzeltmeler temalar işte material düzenlemesi performams düzenlemesi yolu var ama cm 11 kitkat gibi değil ilk cm11 çıktığında zor kullanılıyodu bunda öyle bir sorun yok
Suan sarjim % 13 ve 4saat 42 dakika ekran suresi 19 saat bekleme süresi ile. Full 3G kullandim. Birsuru uygulama devre dışı bıraktım. Cok memnunum suan Rusya Kitkat yuklu (cng1)
şarj harika gidiyor nerdeyse tüm uygulamaları ve ekran parlaklığını sonuna kadar açtım şarjım bitmedi 2.5 saate yakın sonra %20 kaldı amacım %5 e indirmekti inmedi kaldı öyle sinir oldum şarja taktım
Suan sarjim % 13 ve 4saat 42 dakika ekran suresi 19 saat bekleme süresi ile. fu ll 3G kullandim. Birsuru uygulama devre dışı bıraktım. Cok memnunum suan Rusya Kitkat yuklu (cng1)
şarj harika gidiyor nerdeyse tüm uygulamaları ve ekran parlaklığını sonuna kadar açtım şarjım bitmedi 2.5 saate yakın sonra %20 kaldı amacım %5 e indirmekti inmedi kaldı öyle sinir oldum şarja taktım