androfilex
Üye
Evet kerneller rom ayrımı yapar. Senin yüklemek istediğin kernel stock tabanlı bir kernel. Ayrıca bir kernel i bütün android sürümlerine kuramayabilirsin.Dostum atiyorum boeflla kernel kuracagim. kernel stok romda kuruluyor ama cyanogenmod da kuruluyormu .yani kernel, rom ayrimi yaparmi? yoksa sadece cihaz ayrimimi yapar? teşekkürler.
Ben s5 port rom kullanıyorum.5 saat ekran süresi ve 1 gün bklme süresi aldımen son güncellemeyi kullanan var mı
varsa pil ömrü ne durumda ve birkaç ekran görüntüsü koyabilirmi
4.2 mi kullanıyorsunBen s5 port rom kullanıyorum.5 saat ekran süresi ve 1 gün bklme süresi aldım
Aynen. Konuma bakabilirsn4.2 mi kullanıyorsun
REZALET!en son güncellemeyi kullanan var mı
varsa pil ömrü ne durumda ve birkaç ekran görüntüsü koyabilirmi
Cm11 in şarjı kötüydübugünLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bilgisi olan varmı?
Abi ben cm12 nin snapshot ı çıksın diye bekliyorum adamlar cm11 e çıkartıyorlar işe bak senbugünLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bilgisi olan varmı?
Gerçekten harikaymışAbi ben cm12 nin snapshot ı çıksın diye bekliyorum adamlar cm11 e çıkartıyorlar işe bak sen
Bu arada cm12 den efsane bekleme süresi aldım
Gece %90da bıraktım, 11 saatin sonunda bi aldım %60
Şimdi yeni çıkan cm11 i yüklicem bakalımGerçekten harikaymış
Yükle haber ver ss boğ bizi çok merak ettımŞimdi yeni çıkan cm11 i yüklicem bakalım
Açıkçası lolipoptan daha stabil gibi geldi. Ram bomboş. Ama yine de tam ısınamadım.. Lolipop u silme sebebim dün geceki şarj muhabbetiydiYükle haber ver ss boğ bizi çok merak ettım
Ekran görüntüsü birkaç tane atAçıkçası lolipoptan daha stabil gibi geldi. Ram bomboş. Ama yine de tam ısınamadım.. Lolipop u silme sebebim dün geceki şarj muhabbetiydiBakalım bunun şarjı nasıl gidiyor.
Sonunda rusa dönecem gibi geliyor bana.
SsAçıkçası lolipoptan daha stabil gibi geldi. Ram bomboş. Ama yine de tam ısınamadım.. Lolipop u silme sebebim dün geceki şarj muhabbetiydiBakalım bunun şarjı nasıl gidiyor.
Sonunda rusa dönecem gibi geliyor bana.
Ekran görüntüsü birkaç tane at
Sakin gençler
At bakalım da stock rom+ root kullanıcam artık kendime söz verdim benSakin gençlerstandart cm11 işte. Sizin için atayım birkaç tane.
Durum çubugu iconları ve bildirim paneli değişmiş başkada birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?