Cm11 hatalari bu baslikta

Sponsorlu Bağlantılar

aJHier

aJHier

Üye
Aksine temiz kurulum yaptığından adım gibi de eminim ama neyse bir daha kuracaz artık :D
Hemen bakıyorumFused yüklü gappsi tekrar Flashladim rama aynı
O zaman yardmci olamicam. Belki konum ayarlarnda tassarruf modundadir.

spazmol

spazmol

Üye
Forsquare düşük pil kullanımda onu nası düzeltcez

spazmol

spazmol

Üye
Değişmiyor sadece Forsquare düşük pilde

hasaneness

hasaneness

Üye
Ben hicbir ayar yapmadan kullaniyorum foursquareyi

spazmol

spazmol

Üye
Allah allah :D

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
sir mordred

sir mordred

Üye
En son sürümde meydana gelen donma problemlerinin neden kaynaklandığı bulundu. Sorun roma entegre edilen new theme engine'dan kaynaklanıyor ve bu sorunla karşılaşan sadece biz değiliz örneğin s2 cm11 romundada bu sorunlar var. Ve new theme engine cm takımı tarafından geliştirildiği için muhtemelen yakında tüm bu sorunları çözerler o yüzden iş sadece beklemeye kalıyor

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar, hasaneness, kosovali41 ve 1 kişi daha
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Sorun kaynagi bulumduysa kisa zamanda duzelir

hasaneness

hasaneness

Üye
Lpada da sıknti var ben aktifken kulaklik kullanamiyorum

sir mordred

sir mordred

Üye
lpa hatalarını konuya ekleyebiliriz(onaylandı)

lpa aktif iken

1-Ses azaltıp arttırılamıyor. Hem kulaklıkta hem hoparlörde. Ses azaltma çubuğunda seviye artıyor azalıyor fakat sese etki etmiyor. Ayrıca ses seviyesi en aza alındığında ses komple kapanıyor sonrasında açıldığında ise ses gelmiyor.
2-Apollo uygulaması açılıp hoparlördeyken şarkı başlatıldıktan sonra kulaklık takılırsa 5 saniyelik bir duraksamadan sonra hem şarkı değişiyor hem yine sesi azaltılıp arttırılamıyor(kulaklıktayken)

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar
reckless86

reckless86

Üye
Yeni sürümü yükledikten sonra mobil internete bağlanamıyorum, apn eklemek istediğimde kaydet dememe rağmen eklediğim apn gözükmüyor. Play store dan Apn Turkey uygulamasını da indirdim sonuç değişmedi :(

sir mordred

sir mordred

Üye
Yeni sürümü yükledikten sonra mobil internete bağlanamıyorum, apn eklemek istediğimde kaydet dememe rağmen eklediğim apn gözükmüyor. Play store dan Apn Turkey uygulamasını da indirdim sonuç değişmedi :(

Bende mobil veri gayet iyi sorunsuz çalışıyor

scope_123

Üye
Yahu şarj su gibi gidiyor. Greenify de kullanıyorum nafile... Yarım saat telefonu ellemeden müzik dinliyorum hiçbir sıkıntı yok. Şarj yüzde bir iki gitti. Ama ekranı açayım birkaç uygulamaya gireyim sarj akmaya başlıyor :@ yeni sürüm gayet iyi ufak tefek yenilikler var yeni tema motoru haricinde...

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
stackbyte

stackbyte

Üye
tema motoru nasıl çalışıyor bende sadece holo default var başka yok indirme yeri de yok :S

EnverYigit

EnverYigit

Üye
Telefon kapatılıp açıldığında, sd card a taşınan uygulamaların simgesi kayboluyor ana ekranda.

lafactorial

lafactorial

Üye
Telefon kapatılıp açıldığında, sd card a taşınan uygulamaların simgesi kayboluyor ana ekranda.
Başka launcher kullan derim ben stock launcher hem kasıyor hem pek güzel değil kanımca...