En son saf cm11 İ kurdum. Twitter, tapatalk, foursquare uygulamalarımı kuramıyorum. İndirme hatası -24 gibi bişey diyo. Dışardan APK larını da kurmaya izin vermiyor. Yetmiyo Titanium backup la yedeğini kurmaya çalışıyorum onda da hata veriyor. Bir önceki sürümde de herşeyi denememe rağmen google plus uygulamasını indirip kurmama izin vermemişti. Bi fikri olan var mı?
Bendede olmustu ama ART'da geçince o yüzden hala dalvikteyim.
Bende de art, dalvik performans açısından nasıl? Geçsem mi acaba?
Ne zaman kapatıp açsam Android is Upgrading diye döngüye giriyo.
Bende herhangi bir sorun yok fakat bir önceki karşılaştığın hata ve bu hata muhtemelen romu temizce tekrar yüklemen gerekicek
Ondan değil ya, kurduğum uygulamalardan biri yüzünden oluyo bu. Bi sorun çıkarıyo, art ile ilgili heralde.Hocam devamlı romun temiz kurulmasına dem vuruyosun heeOndan değil ya, kurduğum uygulamalardan biri yüzünden oluyo bu. Bi sorun çıkarıyo, art ile ilgili heralde.
sorunların çözülecek türden değil gibi görünüyor bu sebepten sana romu tekrar yüklemeni tavsiye ettim
Hocam devamlı romun temiz kurulmasına dem vuruyosun heeOndan değil ya, kurduğum uygulamalardan biri yüzünden oluyo bu. Bi sorun çıkarıyo, art ile ilgili heralde.
Screen recorder cm11 de su an calismiyor.Arkadaşlar CM 11 in son sürümü yüklü bende ekran videosu alma programları çalışmıyo bu romda. Maalesef bi şeyler ters gitti deyip program kapanıyo. Farklı programlarda denedim bu konuda
Aynen bende de sıkıntı çıkmıştı, kimse söylemedi diye yazmamıştım sadece bende mi diye.. Bunu öğrendiğim iyi oldu.Screen recorder cm11 de su an calismiyor.
Boyle devam ederse deneyecegim dedigini.Khan kernel kurma çünkü arco nun kerneli şu an daha iyi hatalar giderilmiş şekilde bir de böyle dene istersen
Aynilarini az once yaptim sadece pa gapps kurmadim ve grenffy kurulu bende khan 1.9 kurulu 1568 mi ney internet hizi ve ksm fln tikli 0 kasma ile kullaniyorum mukemmel performans aliyorum lag yok denecek kadar az su ana kadar olmadiYukledim son surumu +Khan kernel+ adreno suruculeriv2 + pa gapps suan tertemiz kurdum ve telefon cekilmez bi hal aldi kapattim actim daha iyi ama bilemedim sadece bende mi yavas cm11?
Yukledim son surumu +Khan kernel+ adreno suruculeriv2 + pa gapps suan tertemiz kurdum ve telefon cekilmez bi hal aldi kapattim actim daha iyi ama bilemedim sadece bende mi yavas cm11?
Bence de uygulama gecisleri ve acilislari farkli bi hal aldi.Arkadaşlar arco kendi stock kerneli üzerinde bazı değişiklikler yaptı ve daha custom kernel geliştiricileri henüz kendi kernellerine entegre etmediler o yüzden en son sürüm cm11 üzerine herhangi bir kernel yüklemeyin
Bence de uygulama gecisleri ve acilislari farkli bi hal aldi.