alieroglu04
Üye
Öylede denedim kardeşim maalesef olmuyor benim telin anakartı değişmişti ondan bi uyumsuzluk mu oluyo aceba?Wipelerin hepsini yap format data cache system yap bi de oyle dene
Öylede denedim kardeşim maalesef olmuyor benim telin anakartı değişmişti ondan bi uyumsuzluk mu oluyo aceba?Wipelerin hepsini yap format data cache system yap bi de oyle dene
Öylede denedim kardeşim maalesef olmuyor benim telin anakartı değişmişti ondan bi uyumsuzluk mu oluyo aceba?
tertemiz kurulum yapıyorum ama kamera durdu hatası alıyorumyardım edin
Sorun romdan kaynaklı değil tw launcher kaynaklı tw launcher'ı mod olarak kurduysan modu yapan kişiye yada uygulama olarak kurduysan uygulamayı yapan kişiye bir danış derim
Sağol kardeşim yardımın için
Pek yakında geleceğini sanmıyorum şahsen. Zaten şuanki sürüm yeni. Arco bir sürüm yükselteceği zaman ya cm team bir ilerleme kaydettiği için senkronize etmek için çıkarıyor. Yada kendi yeni birşey hazırladığı için çıkarıyor. Haliyle ortaya bir ürün konması gerektiğinden biraz zaman alacaktır@sir mordred usta varmi arcodan haber yeni surum ile ilgili

@sir mordred usta varmi arcodan haber yeni surum ile ilgili
Tmm usta tsklrMaalesef şuanlık yok gibi duruyor kardeşim
Yani elbette diye bilirsiniz bir link atılsa yardımcı olsa çok mu zor. Değil tabiki de Balık isteyip o balık bitince yeni balık istemek yerine. Ben balık tutmayı gösteriyim siz kendiniz daha güncel ve en doğru şekilde takip etme olanağı bulun.

Elimden gelen her yardimi yaparim seve seveBen bir çok arkadaşımıza yardımcı olmak adına şöyle birşey yapıyım ozaman;
cm11 vs gibi romlara, gapps lara , kernellere vs ulaşmak için
google>xda samsung galaxy w ( aratın )>Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
linkine ulaşın. Orda tüm kerneller de var romlar da var. Hemde tüm sürümleri, hemde mirror ( ayna, dan geliyor alternatif link demek) seçenekleriyle birlikte. Yani bu işin atölyesi burası. Yani bir üye sorduğu zaman bizde çok özel birşey yapmıyoruz aynı sıralamaya girip linki kopyalayıp yapıştırıyoruz arkadaşlar.Yani elbette diye bilirsiniz bir link atılsa yardımcı olsa çok mu zor. Değil tabiki de Balık isteyip o balık bitince yeni balık istemek yerine. Ben balık tutmayı gösteriyim siz kendiniz daha güncel ve en doğru şekilde takip etme olanağı bulun.
Ama bunun dışında teknik yardım vs konusunda elbette şahsım adıma elimden gelen yardımı yapmaya çalışıyorum herkese. Ki @sir mordred olsun @Bysalih41 olsun konu hakkında bilgisi olan kişiler de oldukça verimli şekilde soruları yanıtlıyor.
Yani buraya yazıp birinin bu işi yapıp mesaj yazmasını beklemektense yukardakini yapmak daha hızlı sonuç verir ayrıca
Lütfen kimse yanlış anlamasın amacım kötü değil, yardımcı olmak
Hatalar konusunda ise @sir mordred bulunan hatalar ile ilgili bir güncelleme listesi yapmıştı zaten onun dışınad bir hatayla karşılaşan olmadı ( temiz kurulumlarda)
arco destek verecek mi wonder'a bıraktı mı ?
İnsallahArne vakit buldukça cm11'i geliştiriyor ama asıl telefonu olan s4 mini'yi geliştiriyor yani wonder arco için artık 2.planda bu sebeptendir ki cm11 arco tarafından wonder için geliştirdiği son rom olabilir(umarım yanılırım)
Bakalım bu yaz android 4.5 yada 5.0 geliyor beraberinde büyük bir güncelleme ile(örneğin dalvik'in kaldırılıp yerine ART'ın kullanılacak olması gibi). Eylül gibide cm12 çıkar. Umalım da arco wonder için cm12'i geliştirsin
@sir mordred hatirladigim kadariyla omni rom calismalari vardi son durum ne halde biliyomusun?

hadidjapri yapacaktı ama iletişime geçtim zamanı yokmuş o yüzden yapmayacakmış yani omnirom projeside maalesef iptal oldu![]()
peki tesekkurler