Tsklr usta eline saglikhata bildirimini yaptım artık bekliyecez ve göreceğiz inşallah yeni sürümde arco hataları çözmeye çalışır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
herkese iyi akşamlar
Tesekkurlerrhata bildirimini yaptım artık bekliyecez ve göreceğiz inşallah yeni sürümde arco hataları çözmeye çalışır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
herkese iyi akşamlar
sınav nasıl geçti ustaTesekkurlerr
Oguzhan ayrica sinavinda basarilar dilerim .
ben henuz test etmedim test eden arkadaşım varsa yazabilirmiarco yenı surum verdı hatalar hala var mı
sınav nasıl geçti usta

Hadi bakalım hayırlı olsun kardeşimİyidi ya genelde bakalım bekle beni istanbul bekle beni itü![]()
İnş istediğin yere gidersin. 
Arkadaşlar bişey soracağım size ben bu roma touchwiz launcher yüklüyorum ama görüntüde sorun oluyo yani anasayfada sayfa arası geçişleri yaparken görüntüde bozulmalar oluyor sebebini bilen arkadaşlar var mı aceba?
Cm11 de tw luncher icin gerekli izinlerin verilmesi gerekir saglikli bir sekilde calismasi icin prev app de olmasi gerekirSorun muhtemelen yüklediğin tw launcherdan kaynaklı. Çünkü diğer hiçbir launcher'da sorun yok
Bir sürü tw launcheri denedim ama niye böyle bir sorunla karşılaşıyorum anlamdım sadece tw launcher de sorun oluyor.Sorun muhtemelen yüklediğin tw launcherdan kaynaklı. Çünkü diğer hiçbir launcher'da sorun yok
Gerekli izinleri verdim. xda daki samkat romundaki launcheri de denedim yine görüntü bozukluğu oluyor.Cm11 de tw luncher icin gerekli izinlerin verilmesi gerekir saglikli bir sekilde calismasi icin prev app de olmasi gerekir
Temiz kurulum yaptin miBir sürü tw launcheri denedim ama niye böyle bir sorunla karşılaşıyorum anlamdım sadece tw launcher de sorun oluyor.
Gerekli izinleri verdim. xda daki samkat romundaki launcheri de denedim yine görüntü bozukluğu oluyor.
Temiz kurulum yaptin miBir sürü tw launcheri denedim ama niye böyle bir sorunla karşılaşıyorum anlamdım sadece tw launcher de sorun oluyor.
Gerekli izinleri verdim. xda daki samkat romundaki launcheri de denedim yine görüntü bozukluğu oluyor.
Temiz kurulum yaptım kardeşim. Hatta cm10.2 de de aynısı olmuştu diğer cm sürümlerinde sıkıntı yokTemiz kurulum yaptin mi
Temiz kurulum yaptin mi
yok herhangi bişey kurmadım direk yüklemiştimBen her turlu launcheri kullandim sorun yasamadim script falan kurdunmu baska
En son sürümünü kurdum daha önceki sürümlerde de olmuştuCm11 hangi versnunu kurdun