Cm11 hatalari bu baslikta

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
hata bildirimini yaptım artık bekliyecez ve göreceğiz inşallah yeni sürümde arco hataları çözmeye çalışır

herkese iyi akşamlar

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
hata bildirimini yaptım artık bekliyecez ve göreceğiz inşallah yeni sürümde arco hataları çözmeye çalışır

herkese iyi akşamlar
Tsklr usta eline saglik

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
hasaneness

hasaneness

Üye

herkese iyi akşamlar
Tesekkurlerr

Oguzhan ayrica sinavinda basarilar dilerim .

• Beğen
genco15

genco15

Üye
arco yenı surum verdı hatalar hala var mı

stackbyte

stackbyte

Üye
sms'den başka buglar düzelmiş mi ? Fark eden var mı ?

themotto

themotto

Üye
İyidi ya genelde bakalım bekle beni istanbul bekle beni itü :)
Hadi bakalım hayırlı olsun kardeşim :) İnş istediğin yere gidersin.
Bu arada arco usta güncellemeyi yaptı , nihayet evime , saf cm11 'ime dönüyorum :D

• Beğen
alieroglu04

alieroglu04

Üye
Arkadaşlar bişey soracağım size ben bu roma touchwiz launcher yüklüyorum ama görüntüde sorun oluyo yani anasayfada sayfa arası geçişleri yaparken görüntüde bozulmalar oluyor sebebini bilen arkadaşlar var mı aceba?

sir mordred

sir mordred

Üye
Arkadaşlar bişey soracağım size ben bu roma touchwiz launcher yüklüyorum ama görüntüde sorun oluyo yani anasayfada sayfa arası geçişleri yaparken görüntüde bozulmalar oluyor sebebini bilen arkadaşlar var mı aceba?

Sorun muhtemelen yüklediğin tw launcherdan kaynaklı. Çünkü diğer hiçbir launcher'da sorun yok

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Sorun muhtemelen yüklediğin tw launcherdan kaynaklı. Çünkü diğer hiçbir launcher'da sorun yok
Cm11 de tw luncher icin gerekli izinlerin verilmesi gerekir saglikli bir sekilde calismasi icin prev app de olmasi gerekir

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Bir sürü tw launcheri denedim ama niye böyle bir sorunla karşılaşıyorum anlamdım sadece tw launcher de sorun oluyor.
Cm11 de tw luncher icin gerekli izinlerin verilmesi gerekir saglikli bir sekilde calismasi icin prev app de olmasi gerekir
Gerekli izinleri verdim. xda daki samkat romundaki launcheri de denedim yine görüntü bozukluğu oluyor.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Bir sürü tw launcheri denedim ama niye böyle bir sorunla karşılaşıyorum anlamdım sadece tw launcher de sorun oluyor.

Gerekli izinleri verdim. xda daki samkat romundaki launcheri de denedim yine görüntü bozukluğu oluyor.
Temiz kurulum yaptin mi

Temiz kurulum yaptin mi

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Ben her turlu launcheri kullandim sorun yasamadim script falan kurdunmu baska

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Cm11 hangi versnunu kurdun

Bysalih41