Cm11 hatalari bu baslikta

Sponsorlu Bağlantılar

hasaneness

hasaneness

Üye
Sayın Hasan Enes Ayaz,
Samsung Electronics Türkiye ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili cevabımız aşağıda yer almaktadır.
GT-I8150 model cihazınızın en güncel işletim sistemi "Android 2.3.6 Gingerbread" versiyonudur. Samsung Electronics Türkiye olarak daha önce yaşanan yazılım sorunlarının tekrarlanmaması amacıyla, size daha iyi bir hizmet verebilmek için cihaz yazılımları detaylı bir şekilde kontrol edilmektedir. Bu sebeple bir tarih bilgisi belirlenmemiştir. İlginiz için teşekkür ederiz.
samsunga attıgımm maile cevap geldi. güncelleme ile ilgili yakınmıştım.

• Beğen
Tepkiler: aJHier

scope_123

Üye
Aldığım güne lanet olsun dicem ama demiyorum böyle olacağını bilsem o gün dışarı bile çıkmazdım yani wonder kaldıracak kapasitede gelmişler kaldırmaz diye bizi kandırıyorlar, müşteriyi bu kadar enayi yerine koymalarına ne hakları var!?!?!? Yazıklar olsun

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
bilen19

bilen19

Üye
O zaman verdiğimiz paraya gore en iyisi buydu be

scope_123

Üye
O zaman verdiğimiz paraya gore en iyisi buydu be
Bu açıdan bakarsak tabi öyle ama güncelleme vermediler biz buna yakıınıyoruz wonder dan hemen sonra çıkan ace2 ye jelly bean çıkardıklar sırf çift çekirdek diye.

• Beğen
Tepkiler: bilen19
bilen19

bilen19

Üye
Çıraklik eserimiz oldu hepimizin :))

• Beğen

scope_123

Üye
:D :D

hasaneness

hasaneness

Üye
Mesela ben seyi merak ediyorum biz erkekler olarak(su ana kadar bayan hic gormedim) bu konularda ilgiliyiz peki bayanlar ne yapsin diye dusunuyorum.

scope_123

Üye
Çalışmayanların telefonlarını ebeveynleri alıyorlardır onlarda kullanıyorlardır sessizce :D ya da çalışanlar şans eseri iyi bir telefon alıyorlar onlarında sesleri çıkmıyor kısacası biz kabullenemiyoruz düşük versiyonda kalmayı :D

bilen19

bilen19

Üye
Bayanlar ihtiyaç duymuyordur diye dusunuyorum ben, sadece launcher guzel olsa yeter gibi dusunuyorum onlar icin :)

• Beğen

scope_123

Üye
İşte ihtiyaç duymuyorlar yapıları gereği ilgilenmiyorlar ayrıntıyla. Neyse bence daha fazla şey yapmayalım konu sapıyor :)

• Beğen
bilen19

bilen19

Üye
Arkadasim note 3 almis, l.n dedim o kadar para verdin bildirim çubuğuna basip ekrani kapabiliyormusun dedim gosterdim :) adam el oyunu yapiyorum sandi inanmadi kendi basiyor başladım gülmeye :))

Benim bu iş de züürt tesellisi oluyor :D

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar

scandall20

Üye
arkadaslar aranızda kitkat beam 4.4.2 kullanan var mı bisi sorıcam

scandall20

Üye
Kullanmadim ama yinede sor istersen
örneğin parandroid de halo açıkken balonu sürükleyip x işaretinde bırakıp haloyu kapatıyorduk ve bildirim çubugundan aktif hale getiriyoruk bunda ise sadece ayarlardan aktif hale getiriyoruz ama x işareti yok kapatamıyoruz yine ayarlardan kapanıyor.bunun bi ayarımı var varsa nerden nasıl yapılıyor.

kralzafre35

kralzafre35

Üye
instagramda camera çalışmıyor

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Az önce google home launcher güncellendi. İkonların kaybolma hatası ortadan kalkmış olabilir.

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Otomatik güncellendi herhalde değilmi?

Mağazadan güncelleme geldi onayladım yüklendi demin, normalde uygulama olarak bulamıyodum ama nasıl oluyorsa mağazada yer alan bi uygulamaymış. Hiç bişey çözmedi gerçi kapatıp açtım ikonların yarısı yok. Hep de aynıları kayboluyo yalnız. Ilk yüklediğimde romu hiç biri kaybolmuyodu. Bu seferkinde kaybolmaya başladı ve hep aynı uygulamalar. Heralde ilk kapa açta noluyosa öyle devam ediyo.

Son düzenleme:
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Guncellemede yenilikler neymis